Kémény kivezetés tetőn javítás Nyíregyháza területén!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 52 kéményépítő közül! Korrekt kémény kivezetés tetőn javítás árak — 3800-7200 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Nyíregyházán környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 kéményépítő most online

György

György

erdekel.

Mihály

Mihály

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kémény kivezetés tetőn javítás Nyíregyházán?

3800 - 7200 Ft/m

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Attila G.
Attila G. 4246 Nyíregyháza Online

Szórt purhab a legjobb tetőtér szigetelés. Szakértő csapat, országos kivitelezés, remek ár. A Purhab szigetelés: Gyors kivitelezés, Nyáron hűvösebb, télen melegebb. Penészmentes ház.

 • Kémény kivezetés tetőn javítás

  9400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos es arban korrekt. Barki aki tetohoz meretre szeretne badog anyagot...ne is keressen mast

Ferenc B.
Ferenc B. 4431 Nyíregyháza Online

Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, palatető felújítást és bádogos munkát. Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése, garanciával, profi szakemberekkel.

 • Kémény kivezetés tetőn javítás

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Jó hely. Baádog halylításokat csináltatunk itt. Precíz, pontos. Az ár, annyi amennyi. Mindenhol drága.

János M.
János M. 4481 Nyíregyháza Online

A tetőfedési munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen igényes és tökéletes! Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 20 év garanciát vállalunk. Akár 20 év Garancia. Minőségi tetőfedő anyagok. Garantált Határidő. Kifizetés csak eső után.

 • Kémény kivezetés tetőn javítás

  8800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Minden van,remek a kiszolgálás!!!

Tamás M.
Tamás M. 4400 Nyíregyháza Online

Garanciával vállalunk tetőfedés és tetőfelújítást, szigetelést, és palatető felújítást. Minőségi tetőfelújítások cseréppel, cseréplemezzel, trapézlemezzel vagy korcolt fedéssel. Díjmentes felmérés. Biztos céges háttér. Garanciális kivitelezés. Ingyenes árajánlat.

 • Kémény kivezetés tetőn javítás

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

OK. Kicsit nehéz a parkolás

Attila T.
Attila T. 4551 Nyíregyháza Online

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Válasszon profi, tapasztalt csapatot, akik minden tetőfedést és bádogos munkák megoldanak! Ingyenes felmérés. Akár azonnali kezdéssel! Garanciával. Ingyenes...

 • Kémény kivezetés tetőn javítás

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Mindig ide jövök ha bádogos balhéra van szükségem. 😄

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény kivezetés tetőn javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény kivezetés tetőn javítás: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán a kémény kivezetés tetőn javítás átlagos díja 4300 - 8100 Ft/m. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi értékeléseket?

Nyíregyházán a kémény kivezetés tetőn javítás szolgáltatáshoz már 55 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kéményépítőt Nyíregyházán?

Most 42 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY KIVEZETÉS TETŐN JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kéményépítő?

Egy kéményépítő a következő feladattal kereshető meg: kémény kivezetés tetőn javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kéményépítő?

Egy jó kéményépítő részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor kéményépítőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas