KIKA konyha összeszerelés Nyíregyházán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kika konyhaösszeszerelő szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabbat a Qjob-on találod! Írd le a feladatodat és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassza a KIKA konyhájának összeszerelését Nyíregyházán! Tapasztalt 53 szakemberünk gyorsan és precízen dolgozik. Kérjen ajánlatot most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a feladatodat és a Nyíregyházán környékén dolgozó szakembereink árajánlatokkal segítenek, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntesz, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Minden ingyen. Vedd fel velünk a kapcsolatot most!

8 kika konyhaösszeszerelő most online

József

József

Érdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a kika konyha összeszerelés Nyíregyházán?

2600 - 4800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kika konyhaösszeszerelőok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kika konyhaösszeszerelőt!

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. 12 hónap garancia minden összeszerelésre. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • KIKA konyha összeszerelés

  2100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Kedvező ár, megbízhatóság.

Gábor B.
Gábor B. 4405 Nyíregyháza Online

IKEA bútor és IKEA konyhabútor összeszerelés, beépítés az ország egész területén. IKEA bútor összeszerelés. Az egyik legprofibb IKEA bútor összeszerelő cég.

 • KIKA konyha összeszerelés

  2100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Attila H.
Attila H. 4246 Nyíregyháza Online

Megbízhatóság, pontosság, tapasztalat jó áron! Miért várna heteket? Hívjon most! Ikea; Jysk; XXXLutz; stb. bútorok teljes körű összeszerelése, rövid határidővel!

 • KIKA konyha összeszerelés

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Lehúzós cég ! Szépen ,lassan , komótosan ment a pakolás ! Persze! Hiszen órabérben vannak !2 óra alatt sikerült egy 32 nm lakásból lehordani a 4 bútort ! A dobozok nagyrészét mi vittük le! Ha mi nem pakoltunk volna ,akkor 4 óra alatt sem lettek volna készen !S ez csak a kipakolás volt !

Miklós S.
Miklós S. 4405 Nyíregyháza Online

IKEA bútor összeszerelés garanciával. Tökéletesen összeszerelt szeretne? Hívjon minket! Rövid határidő, kedvező szerelési díj, barátságos szakemberek, pontos és precíz munka.

 • KIKA konyha összeszerelés

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

15 éve az első lakásom beépített konyhabútorát hálószoba bútorát, és könyvespolcát is ők készítették. Költözés után egy újabb profi konyhabútort készítettek nekem, majd egy új polcrendszert, amelynek kikeverték a 15 évvel ezelőtti színt a pácoláshoz. Tökéletes precíz munka jellemzi őket. Ezúton is köszönöm a szép munkát.

Géza M.
Géza M. 4433 Nyíregyháza Online

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • KIKA konyha összeszerelés

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Konyhabútor felújítást rendeltünk a Butorpontoktól. Ismerős ajánlása alapján választottuk őket. A munka a megbeszélt időben elkezdődött és befejeződött és a mebebeszélt áron készült el. Menetközben kértünk egy kis módosítást, amit szintén sikerült a megbeszéltek szerint a határidő módosítása nélkül elvégezniük. Külön plusz pont részünkről, hogy lehet azonnali utalással fizetni a helyszínen.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kika konyhaösszeszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos kika konyha összeszerelés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

KIKA konyha összeszerelés: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a kika konyha összeszerelés átlagos díja 2600 - 5000 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós értékeléseket?

Nyíregyházán a kika konyha összeszerelés szolgáltatáshoz már 55 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Nyíregyházán?

Jelenleg 42 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KIKA KONYHA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost megbíznod ha erre van szükséged: kika konyha összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A kika konyha összeszerelés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas