Időtálló elegancia és tartósság: Kő kerítés építés Nyíregyházán: Tegye otthonát impozánssá és védelemmel biztosítsa!

Teremtsd meg álmaid kerítését Kővel - szakértői segítséggel!

Hogyan találj megbízható kőkerítésepítő?

Keresed a tökéletes szakembert? Ne keresgélj tovább! A mi szolgáltatásunk segít megtalálni a legjobb szakembert Nyíregyházán és környékén. Legyen szó akár építésről, festésről, vagy bármilyen más munkáról, mi garantáljuk, hogy megtalálod a legmegfelelőbb szakembert az igényeidhez és a költségvetésedhez. Miért válassz minket? Először is, mi egyedülállóan széles körű szakemberekkel dolgozunk együtt, akik mindegyike szigorúan megfelel a minőségi és megbízhatósági szabványoknak. Másodszor, mi egy egyszerű és gyors platformot kínálunk, ahol könnyedén kereshetsz és összehasonlíthatod a különböző szakemberek ajánlatait. Harmadszor, mi átlátható és versenyképes árakat kínálunk, amelyek mindenki számára elérhetőek. Nem kell tovább keresgélned, hogy megtaláld a tökéletes szakembert. Lépj velünk kapcsolatba még ma és kezd el a munkát az álmaid otthonában! Áraink rugalmasak és a munka típusától és méretétől függnek. Ne habozz, kérj ingyenes árajánlatot most! Hívj minket a +36 123 4567 telefonszámon vagy látogass el weboldalunkra a www.szakemberkeresesnyiregyhaza.hu címen. Ne vesztegesd az idődet a szakemberek keresésével, inkább bízd ránk és garantáltan elégedett leszel az eredménnyel!

8 kőkerítésepítő most online

Balazs

Balazs

A környéken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Istvan

Istvan

Érdekel.

Mennyibe kerül a kő kerítés építés?

184800 - 346500 Ft/négyzetméter

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőkerítésepítők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőkerítésepítőt!

János K.
János K. 4405 Nyíregyháza Online

Levegőben úszó kovácsoltvas úszókapu tervezése, gyártása, kivitelezése. Top kovácsoltvas kapuk itt. Kérjen árajánlatot és mi a legjobb árainkat küldjük el Önnek! Teljeskörű kivitelezés. Hosszú élettartam. Szakszerű telepítés. Kedvező árak.

 • Kő kerítés építés

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Kedves kiszolgálás, precíz ügyintézés. Kiváló minőség. Csak ajánlani tudom!

Béla B.
Béla B. 4246 Nyíregyháza Online

Kovácsoltvas kapuk és kerítések egyedi igényeire szabva. Kérjen ajánlatot most! Minőségi termékeinket még gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készítjük! 10% hűség kedvezmény.

 • Kő kerítés építés

  4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon korrekt cég. Aki kerítést épít, mindent megtalál hozzá. Mi is innen szereztük be az új kerítésünket és a nagykapunkat. Valamint a parkolóba az oszlopainkat is.

Gyula M.
Gyula M. 4432 Nyíregyháza Online

Szárnyas- toló- garázskapuk motorizálása, javítása és telepítése. 15 éves tapasztalat! Elektromos kapu, garázskapu telepítése és javítása. Távvezérlő és beléptető.

 • Kő kerítés építés

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt ügyintézés,jó kivitelezés.Ismét őket keresném ha kerítés kellene.

István K.
István K. 4551 Nyíregyháza Online

Minőségi felület. Alumínium fém bevonat, 40 év élettartam. Műemlék kovácsoltvas felújítás. Műemlék épületek kastélyok, paloták kovácsoltvas szerkezeteinek korrózióvédelmi felújítása. Helyszíni híd cinkszórás. Alumínium fémszórás. Cinkszórás a gyártónál. Méretkorlát nélkül.

 • Kő kerítés építés

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, gyors ügyintézes. Vevőbarát hely...példa ertékű

Ferenc K.
Ferenc K. 4433 Nyíregyháza Online

Lézeredzés mint alternatíva az indukciós edzésre, betétedzésre, nitridálásra. Szelekív.

 • Kő kerítés építés

  3200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Profi munka, gyors precíz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kőkerítésepítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőkerítésepítő kő kerítés építés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kő kerítés építés: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a kő kerítés építés átlagára 20900 - 39200 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Nyíregyházán a kő kerítés építés szolgáltatáshoz már 60 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kőművest Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 46 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KŐ KERÍTÉS ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kőműves?

Egy kőműves ezzel a munkával bízható meg: kő kerítés építés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy kőműves?

Egy megbízható kőműves pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: kő kerítés építés?

A kő kerítés építés és összes részfeladata ide sorolható. Egy kőművest nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas