Teljes körű komplett zárcsere Nyíregyházán. Az Ön igényeire szabva!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj komplett zárcserés szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Nyíregyházán komplett zárcsere szolgáltatásunkat kínáljuk. Tapasztalt szakembereink garantálják a minőséget és gyorsaságot. Válasszon minket és pénztárcabarát árakon cserélje ki zárjait! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Nyíregyházán környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

9 komplett zárcserés most online

Norbert

Norbert

Érdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a komplett zárcsere Nyíregyházán?

12800 - 24000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb komplett zárcserésk Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező komplett zárcserést!

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk. Non-Stop Zárszervíz. Éjjel-Nappal. Szolgáltatások: Ajtózárnyitás, Autónyitás, Zárszerelés.

 • Komplett zárcsere

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Gyors kapcsolatfelvétel, gyors kiszállás. Munkájat rettenetesen lelkesen vegző és arra nagyon igényes szakember ! Csak ajánlani tudom !

Dusán G.
Dusán G. 4400 Nyíregyháza Online

Zárszerviz Budapest minden kerületében a nap 24 órájában várja hívását.

 • Komplett zárcsere

  2300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos. Csak ajánlani tudom!

János M.
János M. 4405 Nyíregyháza Online

Zárcsere Minden Típusú Ajtóban, Gyorsan, Kedvező Áron Minden Nap.

 • Komplett zárcsere

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Hozzá nem értő gárda. Autó, Opel Zafira B, nem működött az ablaktörlő szivattyú motor. Megjavították. Ok, csak onnantól nem működött a központi zár! Meg sem tudták javítani. A szivattyú javítása cirka 6000 volt. Azt mondták vigyük el márkaszervízbe, hogy megcsinálják a központizárt. Majd kifizetik a javítást. Márkaszervíz megcsinálta 16ezer. Persze nem fizették ki ezek... Érted?! Elviszed parány hibával, elcseszik más területen az autód és ígérik kifizetik, majd amikor mégy, kizavarnak, hogy ők ám nem fizetnek semmit....

Zárszerviz szolgáltatásunk azonnali segítséget nyújt zárral kapcsolatos problémáira 0-24. Teljes körű zárszerviz, gyors kiszállás, precíz munkavégzés, 1 év garancia. Zárszerviz Bp. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Komplett zárcsere

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

a fél éves zár belseje elgörbül nem lehetne valami más eröseb anyagból csinálni ami nem hajlik össze vissza

Jenő S.
Jenő S. 4405 Nyíregyháza Online

Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz, Ajtó és Zár nyitás 0-24.

 • Komplett zárcsere

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Készségessen segítettek a problémám megoldásán.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj komplett zárcserés szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos komplett zárcsere közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Komplett zárcsere: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a komplett zárcsere átlagos ára 10600 - 20000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - mi alapján válasszunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakatost Nyíregyházán?

Most 44 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KOMPLETT ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakatos?

Egy lakatos a következő munkával bízható meg bátran: komplett zárcsere vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lakatos?

A jó lakatos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: komplett zárcsere?

A komplett zárcsere és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy lakatost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas