Mennyezet gipszkartonozás Nyíregyházán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 54 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt mennyezet gipszkartonozás árak — 10600-20000 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

8 gipszkartonozó szakember most online

Daniel

Daniel

Ingyenes kiszallas.

Laszló

Laszló

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a mennyezet gipszkartonozás Nyíregyházán?

10600 - 20000 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Árpád M.
Árpád M. 4481 Nyíregyháza Online

Több éves tapasztalattal vállalom teljeskörű szárazépítészeti kivitelezést és belsőépítészeti tervek megvalósítását. Pontos, precíz munka végzés a megrendelő megelégedésére. Amiket vállalok: belső gipszkartonozás; alakosra vágott gipszkarton mennyezet minta, gipszkarton álmennyezet szerkezet, tapéta festés

 • Mennyezet gipszkartonozás

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A megbeszélt munkát a vállalt időpontra befejezte, tisztaságot hagyott maga után. A teljes száradást követően előbukkant (előző színekből áttűnő) foltokat javította. Az elején felmért és kalkulált ártól olcsóbb lett a vége. Szép munkát végzett, csak ajánlani tudom.

Zsolt H.
Zsolt H. 4481 Nyíregyháza Online

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel.... Feladatok amiket vállalok: Panel folyosó felújítás; Gipszkarton szerelés; Fém kerítés festés. Forduljon hozzánk bizalommal

 • Mennyezet gipszkartonozás

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Ha gyors, precíz, minőségi munkát szeretne valaki, akkor válassza Sándort! Segítőkész, korrekt.

János H.
János H. 4405 Nyíregyháza Online

Új tetők építése, régi tetők felújítása szakembertől precízen és gyorsan garanciálisan ! Szolgáltatásaink: Ház felújítás; Gyerekszoba falfestés; Beton festés. Felújítás Garanciával

 • Mennyezet gipszkartonozás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Elég rossz tapasztalatok után kezdtünk a lakás felújításába.Eddigi tapasztalatok alapján a "szakember" nem volt ott időben, nem végezte el rendesen a munkát, stb. Ezek után találtam rá a jó szakira. Sándorra esett a választásom s nem bántam meg. Sándor mindig időben érkezett, szépen, gyorsan dolgozott. Nem kellett utána takarítanom, csak azt kente amit kellett :) S ami nem mellékes az előre megbeszélt árnál a végén kevesebbet kért ! Köszönünk mindent ! Ajánlom őt másnak is ! Mi meg még találkozunk a felújítás során :) Köszönöm !

Miklós S.
Miklós S. 4433 Nyíregyháza Online

Tisztelt Ajánlatkérők! Vállalom ingatlanja festését, burkolását, felújítását, legyen az lakás, ház, társasház,iroda vagy ipari ingatlan. Sok éves, sok színű tapasztalattal. Fiatalos, antialkoholista csapattal. Fő tevékenységeim: festés, mázolás, tapétázás, hideg-meleg burkolás, gipszkartonozás, bontási munkák. Mutass Többet Amiket vállalok: gipszkartonozás 2x2 bontàsi; világítás, álmennyezet lámpa, LED lámpa; gipszkarton ablak javítás. makulatúra

 • Mennyezet gipszkartonozás

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Sándor korrekt áron és a hazai fronthoz képest nagyon jó minőségben, gyorsan dolgozott nálam. Bátran ajánlom őt mindenkinek!

Pirivori
2 éve
Ferenc V.
Ferenc V. 4246 Nyíregyháza Online

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Csapatunkkal lakás és házfelújítást, tervezést, generálkivitelezést vállalunk korrekt áron. Feladatok amiket vállalok: Csempe leszedés; Mennyezet glettelés; Konyha festés. Teljeskörű kivitelezés

 • Mennyezet gipszkartonozás

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Elégedettek vagyunk a munkájával, minden rendben, máskor is fogunk vele dolgozni.

Számlakèlesek vagyunk Mutass Többet Szolgáltatásaink: fetés mázolás burkolás gipszkartonozás; plafon gipszkartonozás, gipszkarton lyuk javítás, lakásfelújítás

 • Mennyezet gipszkartonozás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedettek vagyunk a szakember munkájával.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember mennyezet gipszkartonozás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyezet gipszkartonozás: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán a mennyezet gipszkartonozás átlagára 11500 - 21600 Ft/m. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós véleményeket?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gipszkartonozó szakembert Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 41 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MENNYEZET GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember ezzel a munkával bízható meg: mennyezet gipszkartonozás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy jó gipszkartonozó szakember a mennyezet gipszkartonozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: mennyezet gipszkartonozás?

A mennyezet gipszkartonozás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy gipszkartonozó szakembert bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas