Mosogató duguláselhárítás Nyíregyházán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Mosogató duguláselhárítás? A Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket! Válogass 70 duguláselhárító közül, és válaszd ki a legmegfelelőbbet! Korrekt árak - 5800-11000 Ft/db - Nyíregyházán. A Qjob-on könnyen találsz szakembert! Oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal küldjük az árajánlatokat a szakemberektől. Választhatsz a szakemberek között, és megnézheted a visszajelzéseket is. Minden DÍJMENTESEN!

10 duguláselhárító szakember most online

János

János

erdekel.

Lénárd

Lénárd

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb duguláselhárító szakemberek Nyíregyházán!

Ferenc J.
Ferenc J. 4432 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

  • Mosogató duguláselhárítás

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Este 10 órakor hívtam őket 30 percen belül megcsinálták a rossz mosogatonkat korrekten össze takarítottak maguk után köszönöm

Vilmos
2 éve
Mihály N.
Mihály N. 4246 Nyíregyháza Online

Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében a legolcsóbban. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Mosogató duguláselhárítás

    4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen a gyors munkát perfekt.

Csaba
2 éve
Zsolt M.
Zsolt M. 4431 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük. a dugulást otthonában vagy irodájában munkánkat a leg nagyobb körültekintéssel végezzük. Csatornatisztítás. Csatorna és csőkamerázás.

  • Mosogató duguláselhárítás

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Ez év augusztus 2.-án e-mailen kértünk információt, segítséget a cégtől, de több mint egy hónap alatt válaszra sem méltattak. Pedig a szolgáltatásukat már 1 x igénybe vettük és akkor úgy gondoltuk Ők +felelőek lesznek számunkra. Tévedtünk.Úgy látszik más kivitelezőt kell keresnünk már megint :( Mi a buli a cégeknek, hogy nem reagálnak az e-mailekre? Akkor minek adnak meg ilyen lehetőségeket ? Így nem lesznek megbízhatóak.

Izidor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi duguláselhárítóktól?

Rendeld meg most a duguláselhárító szolgáltatást, hogy azonnal megérkezzenek az ellenőrzött szakemberek árajánlataival! Az egész INGYEN, és nincs kötelezettséged sem! Kattints most!

Egy duguláselhárító szakember, mosogató duguláselhárítás közben Nyíregyházán