Nemesvakolat festés Nyíregyháza területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb szobafestőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 54 szobafestő közül, 1900-3600 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Nyíregyházán bérelj fel a legjobb szakembereket a nemesvakolat festés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 szobafestő most online

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nemesvakolat festés Nyíregyházán?

1900 - 3600 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Ádám O.
Ádám O. 4400 Nyíregyháza Online

Munkájára igényes, megbízható, profi gipszkartonszerelőként bárminemű elképzelések teljeskörű megvalósítását vállaljuk! Fő profilunk: Csempe festés, Festés, Falfestés szivaccsal, knaufastés, aljzat betonozás

 • Nemesvakolat festés

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Unfer úr ès csapata cègnevükhöz hüen tènyleg profi munkàt vègeztek. A kapcsolat tartàs egyszerü volt, minden emailre ès telefonra vàlaszoltak, a hatàridöt percre pontosan tartottàk. Gyönyörü lett a fürdöszoba, nagy köszönet. Biztosan öket hívom majd a következö burkolàsi munkàra is.

Róbert L.
Róbert L. 4405 Nyíregyháza Online

Üdv! 4 fős csapattal alacsony határidővel vállalunk munkát. Fő profilunk: Festés előtti falcsiszolás, Tapétázás, festés, mázolás, Lábazat festés, mintás tapétázás, lambéria

 • Nemesvakolat festés

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Unfer Zoltán és burkolócsapata megérdemli a jo osztályzatot - pontos és precíz munkavégzés, rövid határidök és elfogadható árszint jellemzi tevékenységüket. A munkavégzés részének tekintik a befejezés utáni környezetrendezést, ami szintén érdemeikröl ad bizonyosságot.

Ákos S.
Ákos S. 4431 Nyíregyháza Online

Tisztelet ajánlatkérő több éves építőipari tapasztalattal és szakiskolával rendelkezzem nem ijedek meg a kihívásoktól és a munkától. Vállalok homlokzati hőszigetelést,gipszkartonozást,szobafestést-mázolást-tapétázást.Kisebb munkák is érdekelnek árat csak felmérés után tudok mondani. Hívjon bizalommal Fő profilunk: Ereszdeszka festés, Szobafestés, mázolás tapétázás, Aluminium radiátor festés, fűrészporos tapétázás, csempe bontás

 • Nemesvakolat festés

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Zoltánék korrekt munkát végeztek, kiszámíthatóan, szép lett az eredmény. Zoli végtelenül becsületes is volt az elszámolásnál. Köszönet érte.

György G.
György G. 4431 Nyíregyháza Online

Szobafestést ill hőszigetelést vállalunk 20 éves tapasztalattal. Miskolc, Kazincbarcika és vonzáskörzete. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Csempe festés, mázolás, Festés előtti falmosás, cső mázolás, födém készítés

 • Nemesvakolat festés

  1900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Szuper csapat, nagyon szép munkával, korrekt hozzáállással.

Sándor I.
Sándor I. 4405 Nyíregyháza Online

László János vagyok. Tizenöt éve foglalkozom lakásfelújítással, generálkivitelezéssel, festéssel. A munkámban a legfontosabb a megrendelőim elégedettsége. Ezért a legalalapvetőbbnek tartom preciz, minőségi munkát. Főbb szolgáltatásaink: Gépi festés, Minőségi szobafestő, Gépi festés, tapétázás, csempe bontás

 • Nemesvakolat festés

  1900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Viszonylag rövid határidővel vállalták a lakásom teljes burkolási munkálatainak kivitelezését. Korrekten tájékoztattak, írásbeli árajánlatot kaptam (ami ma szinte csoda számba megy!). A munkafolyamatot precízen és tisztán (!) végezték. Ha kérdésem volt, vagy változtatni szerettem volna az eredeti elképzelésemen, rendkívül rugalmasan álltak hozzá ezekhez is! A kivitelezéssel, minőséggel, szakmai hozzáállással egyaránt nagyon elégedett vagyok! Ezúton is köszönöm a szuper munkát! Mindenkinek ajánlom Őket!

Gyula U.
Gyula U. 4405 Nyíregyháza Online

Lakásfelujitast ezen belúl bontast es épitest vállalok.Gipszkarton szerelest és homlokzati hőszigetelest festessel,ablakcsere,ajtocsere beepitessel vállalok.Festes es gépi szórás (csarnokok).Csarnokban irodakialakitás.Szilard szerkezet vagy szarazepiteszettel. Fő profilunk: Festés előtti falcsiszolás, Szabó Dávid szobafestő, Konyhabútor festés, házfelújítás, erkély betonozás

 • Nemesvakolat festés

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos, megbízható, igényes kivitelezés. Kiváló szakemberek, mindenkinek ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő nemesvakolat festés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nemesvakolat festés: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a nemesvakolat festés átlagos díja 41000 - 76800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szobafestők - mi alapján választhatunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szobafestőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 39 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést NEMESVAKOLAT FESTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő munkával kereshető meg: nemesvakolat festés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó szobafestő?

A jó szobafestő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor szobafestőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas