Pince ásás Nyíregyházán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Pinceásómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj pinceásó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 55 pinceásó közül! Korrekt pince ásás árak: 5000-9500 Ft/m3. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 pinceásó most online

László

László

erdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a pince ásás Nyíregyházán?

5000 - 9500 Ft/m3

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb pinceásók Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező pinceásót!

Betonalap nélkül telepíthető, 30 forma, 12 szín, 35 év gyártási tapasztalat!

 • Pince ásás

  4300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű cég, nagyszerű árak, kiváló munkavégzés, az eredmény önmagáért beszél!

Rudolf M.
Rudolf M. 4246 Nyíregyháza Online

Termékek azonnal raktárról. Vásároljon online vagy 1200 m2-es üzletünkben. Több mint 100.000 db termék, hivatalos magyarországi garanciával, törvényes jótállással.

 • Pince ásás

  1900 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Profi munkát végeztek a kertemben. Azt kaptam amit vártam, sőt kicsi pluszt is. Úgy dolgoznak mintha a saját kertjüket építenék. Köszönöm a csodás kertet.

István P.
István P. 4432 Nyíregyháza Online

Budapesti székhelyű cég vállalja gumiburkolat, sportpálya kivitelezését kiváló minőségben! EPDM sportfelület kialakítása.

 • Pince ásás

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagy választék, udvarias hozzáértő kiszolgálás.

Béreljen Bobcat és Wacker Neuson munkagépet profi szakemberrel! Pest megye egész területén.

 • Pince ásás

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szeretek ott vásárolni. Az árakban nincs különbség (ami jó), de a hely, a kedves hölgyek, és a friss virágok miatt mindig ott vásárlok!

Tamás S.
Tamás S. 4431 Nyíregyháza Online

Állásajánlatok Tájépítész Állás kategóriában. Jelentkezzen egyszerűen és gyorsan! Tekintse meg a legfrissebb állásajánlatainkat és jelentkezzen kényelmesen és gyorsan!

 • Pince ásás

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Két évvel ezelőtt dolgoztak nálunk vízóra akna kiépítéssel, a telephelyükhöz egész közel. Elégedettek voltunk a munkával, a főnök úr bármi felmerülő problémát azonnal kezelt, az ár is elfogadható volt. Kértük, hogy a kiemelt földet terítsék szét a környező mélyedésekben, miután kifizettük a munkadíjat, ez már felejtésre került, ráadásul többször telefonáltunk, nincs elfelejtve volt a válasz. Most pár hete a kb. másfél köbméter földhegyet valaki durván széttolta géppel, elég randán néz ki, gyanús hogy esetleg a területen hálózatot kiépítő cég volt. Ettől eltekintve ajánlom őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj pinceásó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy pinceásó pince ásás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Pince ásás: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a pince ásás átlagos díja 4600 - 8700 Ft/m3. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Pinceásók - mi alapján választhatunk Nyíregyházán?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok pinceásót Nyíregyházán?

Most 39 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PINCE ÁSÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy pinceásó?

Egy pinceásó a következő feladattal bízható meg bátran: pince ásás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a pinceásó?

Egy jó pinceásó pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha pinceásót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas