Raktér burkolás Nyíregyházán a te elképzeléseid szerint!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj raktér burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassza nyíregyházi raktárait, és burkolja be azokat a 54 rendelkezésre álló szakember segítségével. Tapasztalt szakemberek és minőségi szolgáltatások! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 raktér burkoló most online

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a raktér burkolás Nyíregyházán?

2200 - 4100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb raktér burkolók Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező raktér burkolót!

Attila A.
Attila A. 4433 Nyíregyháza Online

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és...

 • Raktér burkolás

  7500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Takács Péter egyéni vállalkozót nem ajánlom senkinek, aki jót akar magának. Nem értem milyen módon válogatja meg a Baráti Kő az ajánlott kivitelezőit, de biztos nem a munkályuk alapján.

András N.
András N. 4400 Nyíregyháza Online

Kül-és beltéri homlokzatok, burkolatok kiépítésére válasszon természetes kő kínálatunkból. Travertin-Mészkő, Márvány, Gránit és Természetes Kőburkolatok! Beltérre és Kültérre is.

 • Raktér burkolás

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Imádom ezt a helyet.Hatalmas választék.Klassz akciók.Kedves ,hozzáértő dolgozók.Segítőkész ,rugalmas főnökség.

Zoltán S.
Zoltán S. 4433 Nyíregyháza Online

99%-os egyezés Hidegburkolás Budapest. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Hidegburkolás Budapest információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt.

 • Raktér burkolás

  6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A cégvezető egy igazi úriember, aki már az első tárgyalás alkalmából is vigyáz a külsejére, modorára... (ez egy egyszerű de nagyon megnyugtató dolog) A munkát az előző számítások szerint, precízen, szakszerűen végzik, tartják az ütemet és az adott szavukat. Érdemes velük dolgoztatni! Én sem bántam meg!

Gábor B.
Gábor B. 4431 Nyíregyháza Online

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Nincs rejtett költség.

 • Raktér burkolás

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom a céget! A felmérés után egy korrekt árajánlatot kaptam. A kivitelezés maximális szakértelemmel történt. Minden lehetséges problémát vagy tervmódosítást megoldottak. Ha probléma adodott akkor arról tájékoztattak és az én bevonásommal találtak megoldást! Szuper csapat!

Sándor C.
Sándor C. 4246 Nyíregyháza Online

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Díjmentes ajánlatkérés.

 • Raktér burkolás

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, becsületes munkavégzés. Szaktanács-adás, javaslatok, pontosság és esztétikus kivitelezés jellemzi őket. Ajánlom bárkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj raktér burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló raktér burkolás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Raktér burkolás: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a raktér burkolás átlagára 1900 - 3600 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan válasszunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 45 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RAKTÉR BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal bízható meg bátran: raktér burkolás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: burkoló?

Ha a legjobb burkoló segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A raktér burkolás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas