Szalagcserepek javítás Nyíregyházán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 55 tetőfedő közül! Korrekt szalagcserepek javítás árak: 2900-5400 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Nyíregyházán közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 tetőfedő most online

István

István

erdekel.

Ervin

Ervin

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szalagcserepek javítás Nyíregyházán?

2900 - 5400 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tamás J.
Tamás J. 4481 Nyíregyháza Online

Pontos, gyors kivitelezés országszerte. Minőségi tetőfedés, tetőfelújítás több mint...

 • Szalagcserepek javítás

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Odlično podjetje osebje zelo prijazno.Zelo strokovni znajo svetovati.

Érdeklődjön tetőfedési árak iránt, kalkuláljon velünk! Tetőcserét és javítást is vállalunk. Tetőfedés és tetőjavítás, ács munkák az ország teljes területén! Korrekt árak. Tetőmágus.

 • Szalagcserepek javítás

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt és nagyon segítőkész csapat! Ajánlották őket, és nem kellett csalódnom! Köszönöm a gyors segítséget, és a pozitív hozzá állást! Jár az 5 csillag!!!

Gábor S.
Gábor S. 4433 Nyíregyháza Online

Házak, társasházak hőszigetelése akár 5 év garanciával. Ingyenes felmérés és ajánlat. Felvonulunk, intézzük az anyag-beszerzést és a munka végeztével rendet hagyunk maguk után. Családi válallkozás. Több mint 10 éve a piacon. Az egész...

 • Szalagcserepek javítás

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Helyszínen hajtanak egyedi méretre, minden használatos anyagból. Nem a legolcsóbb, de megfizethető, és könnyen megközelíthető.

Tibor N.
Tibor N. 4405 Nyíregyháza Online

Minőségi tetőfelújítások cseréppel, cseréplemezzel, trapézlemezzel vagy korcolt fedéssel. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Ingyenes árajánlat. Garanciális kivitelezés. Biztos céges háttér. Díjmentes felmérés.

 • Szalagcserepek javítás

  8100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Profi csapat.

Sándor K.
Sándor K. 4246 Nyíregyháza Online

Szórt purhab - A legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Spóroljon akár 75%-ot a nyitott és zárt cellás purhab szigeteléssel. Országos kivitelezés! Gyors, Gazdaságos, Tartós. Purhab szigetelés. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Szalagcserepek javítás

  8100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minden igènyt kielègítő árúválasztèk,szakszerű , udvarias kiszolgálás

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő szalagcserepek javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szalagcserepek javítás: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a szalagcserepek javítás átlagos díja 2400 - 4500 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Nyíregyházán?

Most 39 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZALAGCSEREPEK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: szalagcserepek javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a szalagcserepek javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha egy megbízható tetőfedő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A szalagcserepek javítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas