Tető tervezés Nyíregyháza területén!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 69 építészmérnök közül, 6600-12300 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Nyíregyházán bérelj fel a legjobb szakembereket a tető tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Nyíregyházán környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

10 építészmérnök most online

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

Karoly

Karoly

Ingyenes kiszallas.

Viktor

Viktor

erdekel.

Mennyibe kerül a tető tervezés Nyíregyházán?

6600 - 12300 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Ferenc B.
Ferenc B. 4433 Nyíregyháza Online

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. nemzetközi referenciák. project management. két évtizedes tapasztalat.

 • Tető tervezés

  11300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Házunk alapjának erősítését végezték nagy szakértelemmel profi csapat megbízható cég.

Zoltán K.
Zoltán K. 4433 Nyíregyháza Online

Teljeskörű szolgáltatások egészen a tervezéstől a beépítésig, ügyintézési segítséggel. Segítünk a kivitelezésben a tervezéstől egészen a beépítésig, 5 éves garanciával.

 • Tető tervezés

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

He helped us in connection to technical inspection before house purchase. Really professional, experienced and also got great humancentric behaviour. For a honest and pro inspection and also for a quality work he is a good choice.

Sándor K.
Sándor K. 4405 Nyíregyháza Online

Tervezünk, gyártunk és értékesítünk fűtőpaneleket, Vállaljuk elektromos fűtés tervezését, kiépítését. Készítünk padló-, fal/mennyezet-, kúltéri burkolatfűtést, az egész ország területén.

 • Tető tervezés

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kíváló építésztervező, műszaki ellenőr.

Kare Mare
2 éve
Zsolt P.
Zsolt P. 4405 Nyíregyháza Online

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Családi ház, hotel, panzió tervezés élhető, jól használható terekkel. tervezés. felújítás. családi ház felújítás. Szolgáltatások: Realisztikus látványterv, Visszafogott elegancia.

 • Tető tervezés

  8500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlom Leventééket, mert a szolgáltatás, amit nyújtanak becsülendő a mai világban. Kérdéseinkre mindig gyors és egyértelmű válaszokat kaptunk, nincs mismásolás, a munka átlátható, gyors és eredményes volt.

Miklós J.
Miklós J. 4481 Nyíregyháza Online

A tervezés nálunk közös alkotótevékenység, alappillére az állandó párbeszéd ügyfeleinkkel.

 • Tető tervezés

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon tehetséges építész, emellett szakmailag a toppon van, kreatív design ötletekkel látott el bennünket a családi házunk tervezése során, valamint nagyon ügyelt a megfelelő funkcionalitásra is. Nagyon kedves és türelmes, mindig rugalmasan és segítőkészen állt az újabb és újabb módosítási ötleteinkhez. Továbbá hatalmas segítség volt, hogy a régióban igen jó kapcsolati rendszerrel rendelkezik a többi szakági tervező és kivitelező tekintetében. Bátran ajánlom mindenki számára!

Tomi Eber
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök tető tervezés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tető tervezés: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a tető tervezés átlagára 8000 - 15000 Ft/m. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján választhatunk Nyíregyházán?

Nyíregyházán a tető tervezés szolgáltatáshoz már 53 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 41 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a munkával bízható meg: tető tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi építészmérnök?

A jó építészmérnök pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: építészmérnök?

Ha egy megfelelő építészmérnök segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A tető tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas