Tetőcsere engedély nélkül Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 51 tetőfedő közül! Korrekt tetőcsere engedély nélkül árak — 5300-9900 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Nyíregyházán közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 tetőfedő most online

Jenő

Jenő

Ingyenes kiszallas.

Péter

Péter

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a tetőcsere engedély nélkül Nyíregyházán?

5300 - 9900 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Víz-, hő- és hangszigetelő anyagok. Kátránypapírok, bitumenlemezek stb. Márkák: Supralux, Sadolin, Dulux, Poli-Farbe, Hammerite, Caparol, Trinát, Héra.

 • Tetőcsere engedély nélkül

  9300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, korrekt... ertenek hozza

István D.
István D. 4551 Nyíregyháza Online

A ROCKWOOL kőzetgyapot tetőtéri hőszigetelő termékei növelik otthona komfortját, védelmét. Tűzállóság | Tartósság | Energiahatékonyság | Kiváló hangszigetelés | Természetes anyag. Műszaki információ. Alkalmazási területek. A kőzetgyapot előnyei.

 • Tetőcsere engedély nélkül

  8000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A kiszolgálás jo,áruválasztás nagyon sok jo minöségü áru között lehet vásárolni.

Sándor K.
Sándor K. 4432 Nyíregyháza Online

Kémény építés, bontása, javítás felújítás engedélyeztetéssel együtt

 • Tetőcsere engedély nélkül

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Rendes, kedves kiszolgálás

Álmos
2 éve
Gábor S.
Gábor S. 4433 Nyíregyháza Online

Házak, társasházak hőszigetelése akár 5 év garanciával. Ingyenes felmérés és ajánlat. Felvonulunk, intézzük az anyag-beszerzést és a munka végeztével rendet hagyunk maguk után. Családi válallkozás. Több mint 10 éve a piacon. Az egész...

 • Tetőcsere engedély nélkül

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Helyszínen hajtanak egyedi méretre, minden használatos anyagból. Nem a legolcsóbb, de megfizethető, és könnyen megközelíthető.

János M.
János M. 4481 Nyíregyháza Online

A tetőfedési munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen igényes és tökéletes! Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 20 év garanciát vállalunk. Akár 20 év Garancia. Minőségi tetőfedő anyagok. Garantált Határidő. Kifizetés csak eső után.

 • Tetőcsere engedély nélkül

  8800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Minden van,remek a kiszolgálás!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőcsere engedély nélkül közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőcsere engedély nélkül: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a tetőcsere engedély nélkül átlagára 4900 - 9200 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan válasszunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Nyíregyházán?

Jelenleg 42 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐCSERE ENGEDÉLY NÉLKÜL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal bízható meg bátran: tetőcsere engedély nélkül vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a tetőcsere engedély nélkül mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: tetőcsere engedély nélkül?

A tetőcsere engedély nélkül és összes részfeladata ide tartozhat. Egy tetőfedőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas