TV fali konzol felszerelés Nyíregyházán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tv fali konzolfelszerelő szakembert?

Ne menj tovább, a legjobb szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz profi TV fali konzol felszerelést Nyíregyházán! Közel 55 szakemberünk áll rendelkezésedre. Hívj most! Ha először használod a Qjob-ot, és nem tudod, hogyan kezdj hozzá, osszd meg velünk a problémádat, és a környéken található szakembereink árajánlataikkal segítenek a probléma megoldásában! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz! Válaszd ki a legjobb szakembert a listából! KÖLTSÉGMENTESEN!

9 tv fali konzolfelszerelő most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Gyula

Gyula

A környéken vagyok.

Andras

Andras

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a tv fali konzol felszerelés Nyíregyházán?

16800 - 31500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv fali konzolfelszerelőt!

Csaba K.
Csaba K. 4481 Nyíregyháza Online

Beton, vasbeton fúrás és fűrészelés. Gyémánt szerszám kereskedelem és felújítás, fúrókorona felújítás.

 • TV fali konzol felszerelés

  4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Parketta csiszolás lakkozás nyikorgas mozgás meg szuntetese. Új Szegőléc felrakassal.

Szereltessen fel műanyag redőnyöket a hatékony hőszigetelésért és árnyékolásért! Válassza...

 • TV fali konzol felszerelés

  2700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

A tulaj igazi lehúzós fajta pénzéhes, beképzelt, nagyképű stílus. Vettem egy lakást amiben az általa pár hónapja készített konyhabútor van, és adott egy konkrét ajánlatot komplett előszobabútorra is. Felhívtam, hogy nálam az ajánlat és érdekelne a tartalma, erre közölte, hogy nem nekem adta az ajánlatot: nekem mindjárt 40.000,- Ft- al drágább... Na ezt a nyerészkedő, tenyérbemászó hiéna / keselyű stílust érdemes messziről elkerülni! Az általa élettartam garanciás" -nak magasztalt konyhabútor se egy első osztályú minőség: az illesztési hézagok, amik a névjegyei talán egy 50 éve gyártott Dacia-n "elfogadhatóak"... de egy közel fél milliós bútorzaton kifejezetten zavaróak. Ennyit a szakmai teljesítményükről... Van a közelben korrekt bútorasztalos, de ezekkel vigyázni!"

Betonfúrás Betonvágás | Fúrás nagyban! | Gyors, szakszerű, precíz - Akár 2 órán belül! Betonfuratok készítése 600 mm átmérőig, bármilyen falba. Lakosságnak, és cégeknek is!

 • TV fali konzol felszerelés

  2700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Minden a konyhabútorral kezdődött. :) Aminek minden egyes négyzetcentiméterét ki kellett használni, olyan pici volt. Gáborék maximálisan figyeltek az igényeimre, és az elképzeléseimhez hozzátették a szakmai tudásukat, tapasztalataikat. Precízek, megbízhatóak, kedvesek. Biztos, hogy a jövőben is ők fogják megalkotni a bútorainkat!

Márton F.
Márton F. 4405 Nyíregyháza Online

Széles keret választék, egyedi méret, kedvező ár. XIII.ker.

 • TV fali konzol felszerelés

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nem jottek el az időpontra, utána nem voltak elérhetoek egész nap. Megbízhatatlanok.

Miért a Pepita? Széles választék, Gyors vásárlás. Jó képek. Árak, infók a termékekről. Vásárolj könnyen, gyorsan, online. 14 napos visszavásárlás. Több 1000 kategória termékei. Magyar webáruház. 155.000+ termék. Országos házhozszállítás.

 • TV fali konzol felszerelés

  2300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Tisztelt Tanács Úr! Köszönjük a munkáját amit a házunkban csinált megint tökéletes lett a parkettealerakása. Gyönyörű minden..

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv fali konzolfelszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester tv fali konzol felszerelés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

TV fali konzol felszerelés: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a tv fali konzol felszerelés átlagára 16400 - 30800 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - hogyan választhatunk Nyíregyházán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ezermestert Nyíregyházán?

Jelenleg 37 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TV FALI KONZOL FELSZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ezermester?

Egy ezermester a következő feladattal bízható meg bátran: tv fali konzol felszerelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy ezermester segítségét?

Egy profi ezermester a tv fali konzol felszerelés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: ezermester?

Ha a legjobb ezermester segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A tv fali konzol felszerelés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas