Minőségi vízvezeték szerelés műanyag csővel Nyíregyházán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Keresed a tökéletes vízvezeték szerelőt műanyag csővel Nyíregyházán? Ne keresgélj tovább! Szolgáltatásunk a legjobb a piacon, és garantáljuk, hogy elégedett leszel az eredménnyel. Szakembereink profik, akik gyorsan és hatékonyan dolgoznak, hogy minél hamarabb megoldják a problémádat. Áraink versenyképesek, és az árak az eltérő igényeknek megfelelően változnak. Az árak tartománya 10 000 és 50 000 Ft között mozog, azonban minden egyes eset más és más, így a pontos árat csak a konzultáció után tudjuk megadni. Csak egy telefonhívás választ el attól, hogy megtaláld a tökéletes vízvezeték szerelőt. Hívj minket még ma, és élvezd a kiváló minőségű szolgáltatásunkat!

10 vízvezeték szerelő műanyag csővel most online

Fülöp

Fülöp

A környeken vagyok.

Szabolcs

Szabolcs

Ingyenes kiszallas.

Csaba

Csaba

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

6200 - 11700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők műanyag csővel Nyíregyházán!

Sándor V.
Sándor V. 4405 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. Minden típus javítása. 100% Garancia. Regisztrált szerelő.

  • Vízvezeték szerelés műanyag csővel

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember. Csak ajánlani tudom, 24h belűl megoldotta a problémát.

Jenő
2 éve
Balázs T.
Balázs T. 4431 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Regisztrált szerelő. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Budapest Pest megye.

  • Vízvezeték szerelés műanyag csővel

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt szakembernek tűnt az egyeztetések során, viszont a munkájában nem az! A mi fürdőszobánkban egy vízórát telepített. Pontatlanul mérte be a helyét a vízórának, így rossz helyen vágta ki a meglehetősen drága csempét. És egyébként feleslegesen is. Mindezt annak ellenére, hogy kifejezett kérésem volt, hogy nagyon figyeljen erre, precíz munkát kértem.

Nándor
2 éve
Zsolt M.
Zsolt M. 4431 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük. a dugulást otthonában vagy irodájában munkánkat a leg nagyobb körültekintéssel végezzük. Csatornatisztítás. Csatorna és csőkamerázás.

  • Vízvezeték szerelés műanyag csővel

    3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Ez év augusztus 2.-án e-mailen kértünk információt, segítséget a cégtől, de több mint egy hónap alatt válaszra sem méltattak. Pedig a szolgáltatásukat már 1 x igénybe vettük és akkor úgy gondoltuk Ők +felelőek lesznek számunkra. Tévedtünk.Úgy látszik más kivitelezőt kell keresnünk már megint :( Mi a buli a cégeknek, hogy nem reagálnak az e-mailekre? Akkor minek adnak meg ilyen lehetőségeket ? Így nem lesznek megbízhatóak.

Izidor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most vízvezeték szerelő műanyag csővel szolgáltatást és garantáltan percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Ne habozz, próbáld ki most INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints az alábbi gombra!

Egy vízvezeték szerelő műanyag csővel, vízvezeték szerelés műanyag csővel közben Nyíregyházán