ZFR kazáncsere Nyíregyházán tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Kazánod cserére szorul? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb víz-gáz és központi fűtésszerelőket! Válassz 64 szakember közül, 28900-54200 Ft/db áron, és élvezd a valós árajánlatokat és véleményeket! Ha Nyíregyházán élsz, bérelj fel a legjobb szakembereket a zfr kazáncserehez! Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi garantáljuk, hogy a szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal! Nincs többé keresgélés és időpazarlás! Nálunk összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseket és további információkat kérhetsz, mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, válassz minket, és spórolj időt és pénzt!

10 fűtésszerelő szakember most online

Mihály

Mihály

erdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

40100 - 75200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fűtésszerelő szakemberek Nyíregyházán!

Ferenc J.
Ferenc J. 4432 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

  • ZFR kazáncsere

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Este 10 órakor hívtam őket 30 percen belül megcsinálták a rossz mosogatonkat korrekten össze takarítottak maguk után köszönöm

Vilmos
2 éve
Viktor P.
Viktor P. 4400 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük. a dugulást otthonában vagy irodájában munkánkat a leg nagyobb...

  • ZFR kazáncsere

    3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Valami egészen elképesztő, hogy egy februárban megrendelt locsolási mellékmérőt a mai napig nem sikerült beszerelniük. Az eddig befizetett pénz, a tervek, egyéb papírok persze náluk vannak. A korábban általuk megadott időpontokat lemondták vagy csak egyszerűen nem jelentek meg. Azóta egyik telefont sem veszik fel. A Skype elérhetőség is csak dísznek van megadva a honlapjukon. Emailre meg, ahogy olvasom, soha nem is reagáltak. Talán a Vízműveknek másik partnert kellene monopolhelyzetbe hoznia a kerületben.

Attila
3 éve
Mihály N.
Mihály N. 4246 Nyíregyháza Online

Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében a legolcsóbban. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • ZFR kazáncsere

    4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen a gyors munkát perfekt.

Csaba
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi víz-gáz és központi fűtésszerelőktől?

Kérj fűtésszerelő szakember szolgáltatást percek alatt! Ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai ingyen és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy fűtésszerelő szakember, zfr kazáncsere közben Nyíregyházán