Aktív hangfal javítás szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Hangfal Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangfal szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 hangfal szerelő közül! Korrekt aktív hangfal javítás árak: 4000-7500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környékén elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 hangfal szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Barnabás

Barnabás

Sok tapasztalatom van

Ervin

Ervin

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az aktív hangfal javítás Nyíregyházán?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangfal szerelőok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangfal szerelőt!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Aktív hangfal javítás

    6600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

A munkát minőségileg végezték el, a tévékészülék mutatja, elégedettek vagyunk a mester munkájával és ajánljuk őt.

Tamás H.
Tamás H. 4246 Nyíregyháza Online

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Aktív hangfal javítás

    3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Hatalmas köszönet a szakembernek. Hogy rögtön eljött, és az otthonomban csinálta. Felhívta a cég felajánlotta, hogy elviszi.

Ferenc T.
Ferenc T. 4405 Nyíregyháza Online

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

  • Aktív hangfal javítás

    6600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Remek mesterember! Minden időben, régóta kerestem szakembert.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangfal szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangfal szerelő aktív hangfal javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Aktív hangfal javítás: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán az aktív hangfal javítás átlagos ára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangfal Szerelőok - hogyan válasszunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hangfal szerelőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 13 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AKTÍV HANGFAL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok hangfal szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált hangfal szerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: aktív hangfal javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi hangfal szerelő segítségét?

Egy profi hangfal szerelő az aktív hangfal javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: hangfal szerelő?

Ha egy megbízható hangfal szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Aktív hangfal javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas