Asztali videókártya javítás szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 számítógép szerelő közül! Korrekt asztali videókártya javítás árak — 4700-8900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 számítógép szerelő most online

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az asztali videókártya javítás Nyíregyházán?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Attila
Attila 4405 Nyíregyháza Online
Cégünk eredményei magukért beszélnek. 12 év alatt több mint 25 ezer ügyfél választott minket, akiknek 96 százaléka elégedett volt velünk. Ügyfeleink között vannak magánszemélyek, híres és ismert emberek, követségek, állami szervezetek, vállalatok, pénzügyi tanácsadók, társasház kezelők, könyvelők, ügyvédek, orvosok, utazási irodák, dohányboltok, tanárok, színészek, műsorvezetők, befektetők, építőipari kivitelezők, rendőrök, szállítmányozási cégek és még több száz különböző vállalkozás. Ügyfeleink 90 százaléka idővel visszatér hozzánk. Az általunk forgalomba hozott új számítógépek, új laptopok és új informatikai eszközök 98 százaléka nyolc év után is hibamentesen üzemelnek.

Fő profilunk:, ODD (optikai meghajtó) csere, Internet javítás, Laptop alkatrészek, USB-C csatlakozó csere, Laptop IDE (PATA) normál 2.5 inches wincheseter csere

  • Asztali videókártya javítás

    4600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Mindent rendbe hozott. Felajánlotta a számítógép felgyorsítását, optimalizálását is. Boldogan beleegyeztem. Én 2800 ft-tal többet fizettem. De nem számolt fel érte. Minden nagyon gyorsan működött. Sokkal jobb, mint korábban.

Zoltán
Zoltán 4246 Nyíregyháza Online

Kedves érdeklődő! Laptopjavítás ingyenes bevizsgálással. Nálunk nincs bevizsgálási díj, átvételi díj , szállítási díj. Acer notebook szervíz III.kerület,Asus notebook szervíz III.kerület,Alienware szervíz III.kerület,Dell notebook szervíz III.kerület,HP notebook szervíz III.kerület,Lenovo notebook szervíz III.kerület,Toshiba notebook szervíz III.kerület,Samsung laptop szervíz III.kerület,Toshiba laptop szervíz III.kerület, DELL laptop szervíz III.kerület, Asus laptop szervíz III.kerület, Acer laptop szervíz III.kerület, Lenovo(ThinkPad) laptop szervíz III.kerület, HP laptop szervíz III.kerület, Packard Bell laptop szervíz III.kerület, Benq laptop szervíz III.kerület

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, Express DC csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…), Windows 10 javítás, Laptop töltő, Expressz laptop tisztítás, Memória bővítés

  • Asztali videókártya javítás

    4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

A varázsló nagyon gyorsan megérkezett, és gyorsan és szakszerűen telepítette a szoftvert. (Mindig udvarias!)))). Ez a második alkalom, hogy őt használom, és nagyon élvezem a vele való munkát! Mindenkinek ajánlom őt, mindenképpen keressétek meg, mindig szívesen segít!

Péter
Péter 4400 Nyíregyháza Online

A megoldások embere vagyok. Cégünk 2006 második felében alakult azzal a céllal, hogy hordozható számítógépek garancián túli javítását végezze magas színvonalon. Célkitűzésünk megvalósítását szervizmérnökeink sokéves szakirányú tapasztalataira és szakmaszeretetére alapozva látjuk elérhetőnek. Szervizünk korszerűen felszerelt, és ergonómikus munkahelyet biztosít munkatársainknak. Speciális berendezéseink és mérőműszereink segítségével vállalt tevékenységünket kiválóan el tudjuk látni. A gyors és precíz szolgáltatás alapja a műszaki szempontokon túl a kommunikáció minősége, ezért törekszünk a hatékony információcserére, gyakorlatias és egyben emberközpontú megoldásokat rendelve az adott feladathoz.

Szerviz szolgáltatásunk:, DC tápcsatlakozók és egyéb csatlakozók cseréje, Laptop dc csatlakozó javítás, Laptop burkolat, Operációs rendszer újratelepítés - klónozással, BGA javítás, Video chip. Északi híd , Déli híd csere

  • Asztali videókártya javítás

    4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Egy laptop elromlott a boltban, amelyre fontos szoftver volt telepítve. Ő nagyon gyorsan megérkezett, helyreállította a munkát, és megszüntette a megismétlődés lehetőségét. A szolgáltatás költsége volt a legköltséghatékonyabb, a jövőben biztosan vele fogok dolgozni. Ae)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő asztali videókártya javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Asztali videókártya javítás: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán az asztali videókártya javítás átlagos ára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Nyíregyházán az asztali videókártya javítás szolgáltatáshoz már 26 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 20 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ASZTALI VIDEÓKÁRTYA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mivel foglalkozik egy számítógép szerelő?

Egy számítógép szerelő ezzel a munkával bízható meg: asztali videókártya javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy számítógép szerelő segítségét?

Egy profi számítógép szerelő az asztali videókártya javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: asztali videókártya javítás?

Az Asztali videókártya javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy számítógép szerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas