Betört telefon kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 14 telefon szerelő közül! Korrekt betört telefon kijelző javítás árak — 5300-9900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

Norbert

Norbert

Еrdekel.

Pal

Pal

Sok tapasztalatom van

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a betört telefon kijelző javítás Nyíregyházán?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Dávid D.
Dávid D. 4400 Nyíregyháza Online

Dávid vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon törött kijelző javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon képernyő javítás, üvegkarc eltávolítás, kijelző javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon pixelhiba javítás, törött kijelző telefon adatmentés, kijelző csere, telefon kamera lencse javítás, iphone 11 akkumulátor csere

  • Betört telefon kijelző javítás

    6100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A legjobb mesterember. Mindent gyorsabban csináltam, mint terveztem. Gyors, magas színvonalú, ajánlom őt. 5+

Sz B
2 éve
Zsolt O.
Zsolt O. 4433 Nyíregyháza Online

Zsolt, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Kollégáink nem csak a kért javítást végzik el, hanem minden esetben javaslatot tesznek az esetleges felmerülő további problémák megjavítására is, amennyiben ez indokolt lenne. Így nem kell attól félni, hogy egy váratlan helyzetben beadja az unalmast készüléke.

Főbb szolgáltatásaink:, telefon alaplap javítás, telefon kijelző javítás, iphone 6 akkumulátor csere, betört telefon kijelző javítás, törött kijelző telefon adatmentés

  • Betört telefon kijelző javítás

    3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon profi szakember, konzultált és mindent gyorsan és hatékonyan végzett.

Zoltán J.
Zoltán J. 4433 Nyíregyháza Online
Minőségi szórakozás, csodás fotók és hatékony munkavégzés bárhol, bármikor. A készülék hibájával ezeket veszíted el. És ezeket kapod vissza, amikor megjavítjuk Samsung Galaxy telefonod.

Főbb szolgáltatásaink:, xiaomi akkumulátor csere, telefon újratelepítés, telefon alaplap javítás, iphone 5s akkumulátor csere, telefon usb csatlakozó javítás

  • Betört telefon kijelző javítás

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Mindent pontosan és időben végeztek el. Az előadó nagyon jó!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő betört telefon kijelző javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Betört telefon kijelző javítás: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a betört telefon kijelző javítás átlagos díja 3800 - 7200 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 12 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SUBARU SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: subaru szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó telefon szerelő?

A jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: betört telefon kijelző javítás?

A subaru szerviz és összes részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas