Bojler csere szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 18 bojler szerelő közül! Korrekt bojler csere árak: 5400-10100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Nyíregyházán környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 bojler szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bojler csere Nyíregyházán?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

Sándor R.
Sándor R. 4405 Nyíregyháza Online

Tisztelt megrendelők! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Akkumulátor csere 30 perc. Szupergyors javítások. . Display csere 1 óra alatt.

 • Bojler csere

  4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb Szerviz amivel valaha találkoztam aki teheti ide vigye bármely Sony termékét segítőkészek barátságosak és azonnal fölveszi a telefont is én meg vagyok elégedve bárcsak minden szerviz ilyen lenne Köszönöm

Balázs P.
Balázs P. 4551 Nyíregyháza Online

Üdvözlöm a profilomon. Indukciós Főzőlap Szervíz. Hírek, tények és egyebek. Web, képek és videó. Milliók bíznak benne. Non-stop információ. A teljes áttekintés.

 • Bojler csere

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Profi, korrekt szerelő. Pontos alapos munka jellemzi.

Balázs K.
Balázs K. 4431 Nyíregyháza Online

A megoldások embere vagyok. Diahívás, mozifilmhívás, 8 és 16 mm film, mozgókép digitalizálás, roll film, dobszkennelés. Analóg filmhívás, digitalizálás, laborálás profi szakemberekkel gyorsan és precízen.

 • Bojler csere

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek ajánlom! Profi csapat!

Üdvözlöm! Kérjen ajánlatot most és az első évi karbantartást mi álljuk! | Klímaszerelés Budapesten. Melege van vagy fázik? Van megoldásunk. Hűtő-fűtő rendszerek telepítése és tervezése.

 • Bojler csere

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom, igazi lehuzos brigád! Bevittem egy készüléket hogy hamar lemerül és hogy nem azzal a gombbal kapcsol ki amivel kene. A papírra amit adtak már azt írták hogy en azt mondtam be sem kapcsol… elvitték bevizsgáltatni, nyilván nem lehet szervízelni, helyette tudnak egy újat adni 80ezerért, ezt meg hagyjam ott. Nem fogadtam el az ajánlatot. Amikor mentem a készülékért természetesen már be sem kapcsolt ahogy a papírra írták, mondván le van merülve. Haza hoztuk szét szedtük, és szét volt húzva a táp kábel ami nem adott áramot a készüléknek, de azt jelezte ha töltöm. Az egész arra ment ki hogy le húzzanak nem kevés pénzel! Undorító, még egyszer mondom senkinek nem ajánlom!!!

Üdvözlöm a profilomon. Profi szakemberre van szükséged sürgősen Sürgősen kell a segítség?

 • Bojler csere

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt és kedvező áron dolgozó konzol és kontroller szervíz, ajánlom őket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő bojler csere közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bojler csere: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a bojler csere átlagos díja 5100 - 9600 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós véleményeket?

Nyíregyházán a golf 4 kormánymű felújítás szolgáltatáshoz már 23 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bojler szerelőt Nyíregyházán?

Jelenleg 18 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GOLF 4 KORMÁNYMŰ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok bojler szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: golf 4 kormánymű felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bojler szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: bojler szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A golf 4 kormánymű felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas