Candy mosogatógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Mosogatógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosogatógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 mosogatógép szerelő közül! Korrekt candy mosogatógép szervíz árak — 6700-12600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 mosogatógép szerelő most online

Gabor

Gabor

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Ernő

Ernő

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a candy mosogatógép szervíz Nyíregyházán?

6700 - 12600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosogatógép szerelőok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosogatógép szerelőt!

József M.
József M. 4246 Nyíregyháza Online

A megoldások embere vagyok. Az egyszerűektől a nagyobb javításokig megoldjuk háztartási gépei és klímája problémáit. Mi megjavítjuk.

 • Candy mosogatógép szervíz

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással, egy óra alatt elkészült a telefonom. Kedves es figyelmes kiszolgálás, profi munka, szívesen ajánlom.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Kiszállási díj 0 Ft. Garancia 100%. Megfizethető szaktudás. Hívjon! Gyors, profi, megbízható. 0Ft kiszállási díj. Díjtalan kiszállás. Javítás akár aznap. Services: Mosógépek, Szárítógépek.

 • Candy mosogatógép szervíz

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedett vagyok. Udvariasak, gyors és precíz munkát végeztek.

István S.
István S. 4432 Nyíregyháza Online

István, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs. Szervizünkbe behozott készülékekre kedvezményt adunk az alap munkadíjunkból. Garancia. Szerviz 27 éve Önért. Leinformálható szerviz.Keressen

 • Candy mosogatógép szervíz

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

A hirdetésben szereplő telefonszámot nem veszik fel...

SJ77M
2 éve
Elek B.
Elek B. 4481 Nyíregyháza Online
A 14500ft+áfa / gép alapdíjat ha nem kéri a javítást, akkor is ki kell fizetni a kollégának! A parkolási díjakat külön kérjük, hogy kollégánk kérésére kifizetni szíveskedjen. Amennyiben tud biztosítani ingyenes parkolást kollégánk számára, abban az esetben kérjük, hogy szóljon diszpécserünknek, és így ez sem kerül pénzébe Önnek.
 • Candy mosogatógép szervíz

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nem ajánlom senkinek. Előre kell fizetni 8500 Ft ot órabér és bevizsgalasi díjra. Telefonkeszuléket persze nem tudták megjavítani mondván Kínába kell vigyem. Hirdetésükben márka független telefonok szervizelése. Persze a pontos hibát sem tudták. Pénzlehuzas.

Zoltán K.
Zoltán K. 4246 Nyíregyháza Online
Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Telefonos konzultáció. Gyors kiszállás. MInden hívást felveszünk.
 • Candy mosogatógép szervíz

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Szakszetű kiszolgàlàs, baràtsàgos, segitőkéysz emberek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosogatógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosogatógép szerelő candy mosogatógép szervíz közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Candy mosogatógép szervíz: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a candy mosogatógép szervíz átlagára 6300 - 11900 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Nyíregyházán az autófoliázás szolgáltatáshoz már 17 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek mosogatógép szerelőt Nyíregyházán?

Jelenleg 13 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓFOLIÁZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy mosogatógép szerelő?

Egy járműfényező a következő feladattal kereshető meg: autófoliázás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy mosogatógép szerelő?

A jó járműfényező részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha mosogatógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas