Hűtőgép ajtótömítés szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 18 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőgép ajtótömítés árak: 7400-14000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Nyíregyházán környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 hűtőgép szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Pal

Pal

Sok tapasztalatom van

Richard

Richard

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőgép ajtótömítés Nyíregyházán?

7400 - 14000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

József M.
József M. 4246 Nyíregyháza Online

A megoldások embere vagyok. Az egyszerűektől a nagyobb javításokig megoldjuk háztartási gépei és klímája problémáit. Mi megjavítjuk.

 • Hűtőgép ajtótömítés

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással, egy óra alatt elkészült a telefonom. Kedves es figyelmes kiszolgálás, profi munka, szívesen ajánlom.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Kiszállási díj 0 Ft. Garancia 100%. Megfizethető szaktudás. Hívjon! Gyors, profi, megbízható. 0Ft kiszállási díj. Díjtalan kiszállás. Javítás akár aznap. Services: Mosógépek, Szárítógépek.

 • Hűtőgép ajtótömítés

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedett vagyok. Udvariasak, gyors és precíz munkát végeztek.

József T.
József T. 4400 Nyíregyháza Online

Üdv József vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Telefonos konzultáció. Reális árak. Javítás új alkatrészekkel.

 • Hűtőgép ajtótömítés

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Készségesen meg javítanak mindent. Gyors precíz munka! Csak ajánlani tudom

Rudolf M.
Rudolf M. 4433 Nyíregyháza Online

Üdv Rudolf vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Lakossági klíma légtechnika, hőszívattyú rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkozunk,valamint vízvezeték és központífűtés szereléssel.

 • Hűtőgép ajtótömítés

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyors és kedves személyzet, korrekt szervízszolgaltatas, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Dénes G.
Dénes G. 4551 Nyíregyháza Online

Dénes vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Általunk javított mosógép márkák: AEG, Electrolux, Whirlpool, Indesit, Bosch, Samsung, LG. Folyik? Hangos? Nem centrifugál? Nem engedi le a vizet? Hibakód a kijelzőn? Nem nyílik?

 • Hűtőgép ajtótömítés

  4600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Pénteken elromlott a tv-m, felhívtam telefonba elmondta a probléma valószínűségét és vihettem is rögtön! Most hétfőn már mehettem is érte és tökéletesen működik!!! Nagyon gyors, jó árban és garanciával dolgozó szakember! Máskor is hozzá fogom vinni és bátran ajánlom mindenkinek! Köszönöm szépen még egyszer a gyors és tökéletes munkát!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőgép ajtótömítés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőgép ajtótömítés: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a hűtőgép ajtótömítés átlagos díja 6500 - 12200 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Nyíregyházán az autó karcolás javítás szolgáltatáshoz már 20 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hűtőgép szerelőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 15 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ KARCOLÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk hűtőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható karosszéria lakatost megbíznod ha a következőre van szükséged: autó karcolás javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy hűtőgép szerelő segítségét?

Egy profi karosszéria lakatos az autó karcolás javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: hűtőgép szerelő?

Ha a legjobb karosszéria lakatos segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Autó karcolás javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas