Ipari mosogatógép szervíz: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Mosogatógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosogatógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 19 mosogatógép szerelő közül! Korrekt ipari mosogatógép szervíz árak — 5000-9300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Nyíregyházán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 mosogatógép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Viktor

Viktor

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az ipari mosogatógép szervíz Nyíregyházán?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosogatógép szerelőok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosogatógép szerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! 20 év tapasztalat Non stop elérhetőség Rövid határidővel Budapest Fejér megye Pest megye. Ablak javítás Kispest ablak beállítás Újpest ablak javító Csepel. bukó nyíló ablak javítás. toló bukó ajtó javító. Erkélyajtó zár szerviz. Műanyag teraszajtó javító.

 • Ipari mosogatógép szervíz

  3200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Hegesztőtrafot és plazmavágót is javíttattam itt, azóta is jól működik mindkettő. Rugalmas átvétel, átadás. (Hétvégén tudtam oda vinni.)

Gusztáv, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Reális árak. 20 éves tapasztalat. Javítás új alkatrészekkel. Helyszíni szerviz.

 • Ipari mosogatógép szervíz

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profik! Pár perc volt a javítás!!! Garanciával 👍

Gábor K.
Gábor K. 4433 Nyíregyháza Online

Üdvözlöm! Fenyegeti a katasztrófavédelem? Gázbojler leszerelése, kémény elzárása, bojler felszerelés. Meglevő bojlerét cserélné újra, új bojlert szeretne? Mi tudunk egy jó megoldást, olcsón!

 • Ipari mosogatógép szervíz

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt tájékoztatás, munka, árak. Bár így működne minden az országban.

Üdvözlöm a profilomon. Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítjuk meg mosógépét. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Helyszíni szerviz. MInden hívást felveszünk....

 • Ipari mosogatógép szervíz

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon ajánlom ezt a szervizt! Bejelentés után gyorsan felvették a velem a kapcsolatot. Másnap már jött is a szerelő. Profi módon tudta, hova kell nyúlni, nem a helyszínen kezdett el ismerkedni a készülékkel. Kiszállás és bevizsgálás annyiba került, amennyi kivan írva. Alkatrészbeszerzés és a javítás is pár napon belül megtörtént. Annyiba került, mint amit előzetesen megbeszéltünk. Nem volt semmi utólagos machinálás. Javítás után a gép rendesen működik. Munka után igyekezett a koszt feltakarítani. Végig arcmaszkban dolgozik (vizsgál/javít). (Az eset idején Covid járvány volt.) Whirlpool mosógép

Mike
2 éve
Ferenc R.
Ferenc R. 4551 Nyíregyháza Online

Nyíregyháza dolgozom, megyében is! Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Rövid, akár egy órán belüli határidővel, Élettartam- és árgaranciával. Minőségi Alkatrészek.

 • Ipari mosogatógép szervíz

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, precíz kidolgozás, kedves kiszolgálás

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosogatógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosogatógép szerelő ipari mosogatógép szervíz közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ipari mosogatógép szervíz: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán az ipari mosogatógép szervíz átlagos díja 4600 - 8600 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles véleményeket?

Nyíregyházán a motorháztető fényezés szolgáltatáshoz már 22 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosogatógép szerelőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 17 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MOTORHÁZTETŐ FÉNYEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok mosogatógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható járműfényezőt keresned ha a következőre van szükséged: motorháztető fényezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi mosogatógép szerelő segítségét?

Egy jó járműfényező a motorháztető fényezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor mosogatógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas