Iphone x akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 17 telefon szerelő közül! Korrekt iphone x akkumulátor csere árak — 3800-7100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 telefon szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Bertalan

Bertalan

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone x akkumulátor csere Nyíregyházán?

3800 - 7100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Kedves érdeklődő! Telefon javítás szakszerűen. Megbízható szervizt keresel, aki garanciát is vállal? A készüléked ritka, amit sehol sem tudnak javítani? Megtaláltad a neked való szervizt! Technikusaink minden kihívást szívesen fogadnak.

Amiket vállalok:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás, vezetékes telefon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere

  • Iphone x akkumulátor csere

    4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Mint mindig szuper!!!!!!!! ajánljuk a legjobbat

Imre T.
Imre T. 4551 Nyíregyháza Online

Üdvözlöm! Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.

Fő profilunk:, iphone 8 plus akkumulátor csere, vezetékes csengő szerelés, iphone 5s akkumulátor csere, samsung kijelző csere, telefon érintőképernyő javítás

  • Iphone x akkumulátor csere

    3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Ez volt az első alkalom, hogy meglátogatta őt. A munkát gyorsan és pontosan végezték el, és a szolgáltatások árai nagyon jók voltak. Csak vásárolni fogok. Még egyszer nagyon köszönöm!

Nyíregyháza dolgozom, megyében is! Munkáim:, törött telefon kijelző javítás, samsung telefon üvegcsere, xiaomi kijelző javítás, telefon hangszóró tisztítás, telefon alaplap javítás

Amiket vállalok:, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon képernyő javítás, telefon kijelző karc javítás, beázott iphone javítás, iphone 8 akkumulátor csere

  • Iphone x akkumulátor csere

    4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Az előadó abszolút megérdemelte a minősítést: profi, gyors, udvarias, szociábilis és stresszálló (amikor felhívtam egy másik ügyfelet, aki távol áll a digitális technológiától, aki nem ért semmit az adatszinkronizálásban és a Google-fiókokban, nagyon udvarias volt és nyugodtan elmagyarázta, általában nem a legbonyolultabb dolgokat ma).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone x akkumulátor csere közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone x akkumulátor csere: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán az iphone x akkumulátor csere átlagos díja 5400 - 10100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi értékeléseket?

Nyíregyházán a fényezés nélküli horpadás javítás szolgáltatáshoz már 21 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYEZÉS NÉLKÜLI HORPADÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható járműfényezőt hívnod amennyiben erre van szükséged: fényezés nélküli horpadás javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható járműfényező a fényezés nélküli horpadás javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megfelelő járműfényező segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A fényezés nélküli horpadás javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas