Kerámia főzőlap tisztítás szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 17 háztartásigép szerelő közül! Korrekt kerámia főzőlap tisztítás árak — 4200-8000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Nyíregyházán környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 háztartásigép szerelő most online

Norbert

Norbert

Еrdekel.

Karoly

Karoly

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kerámia főzőlap tisztítás Nyíregyházán?

4200 - 8000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb gumiabroncs-javítók Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Sándor R.
Sándor R. 4405 Nyíregyháza Online

Tisztelt megrendelők! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Akkumulátor csere 30 perc. Szupergyors javítások. . Display csere 1 óra alatt.

 • Kerámia főzőlap tisztítás

  4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb Szerviz amivel valaha találkoztam aki teheti ide vigye bármely Sony termékét segítőkészek barátságosak és azonnal fölveszi a telefont is én meg vagyok elégedve bárcsak minden szerviz ilyen lenne Köszönöm

János N.
János N. 4431 Nyíregyháza Online

János vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosogatógép javításra van szüksége? Hívjon minket még ma! Mosogatógép szerelés helyben, gyorsan, sokéves tapasztalattal! Szakszerviz.

 • Kerámia főzőlap tisztítás

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Ez az ember el van tévedve! Nem én vagyok érte, hanem ő van értem! Minősíthetetlen hangnem és viselkedés! Szánalmas magatartás - beszól, megjegyzést tesz a feleségemre - majd amikor szóvá teszem a viselkedését szó mélkül lerakja a telefont. És ez a mai eset nem az első!!! Miért nem lehet itt 0 csillaggal értékelni? Aki csak teheti kerülje!

Zoltán K.
Zoltán K. 4246 Nyíregyháza Online

Kedves érdeklődő! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Klímatisztítás profiktól. Minőség és szakértelem. Kiszállás 2 órán belül. Bennünk nem fog csalódni. Kiszállási díj 0 Forint.

 • Kerámia főzőlap tisztítás

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon hálás vagyok a cégnek, mert egy e-mail váltással, ill. telefonhívással megoldódott a futópadunk vélt hibája. Egy általam elküldött video alapján segíteni tudtak, így nem volt szükség szervizelésre sem. Készségesen segítettek.

Kornél F.
Kornél F. 4481 Nyíregyháza Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc. . Display csere 1 óra...

 • Kerámia főzőlap tisztítás

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kritikán aluli a szolgáltatás amit nyújtani tudnak.

Balázs K.
Balázs K. 4431 Nyíregyháza Online

A megoldások embere vagyok. Diahívás, mozifilmhívás, 8 és 16 mm film, mozgókép digitalizálás, roll film, dobszkennelés. Analóg filmhívás, digitalizálás, laborálás profi szakemberekkel gyorsan és precízen.

 • Kerámia főzőlap tisztítás

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek ajánlom! Profi csapat!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő kerámia főzőlap tisztítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerámia főzőlap tisztítás: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a kerámia főzőlap tisztítás átlagos díja 6700 - 12600 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gumiabroncs-Javítók - mi alapján választhatunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek háztartásigép szerelőt Nyíregyházán?

Jelenleg 14 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést DEFEKTJAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk háztartásigép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált gumiabroncs-javítót keresned ha a következőre van szükséged: defektjavítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó háztartásigép szerelő?

A jó gumiabroncs-javító pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: háztartásigép szerelő?

Ha egy megbízható gumiabroncs-javító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A defektjavítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas