Mosógép bekötése szifonba szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 vízszerelő közül! Korrekt mosógép bekötése szifonba árak — 4800-9000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 vízszerelő most online

Balazs

Balazs

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötése szifonba Nyíregyházán?

4800 - 9000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb vízszerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! 20 év tapasztalat Non stop elérhetőség Rövid határidővel Budapest Fejér megye Pest megye. Ablak javítás Kispest ablak beállítás Újpest ablak javító Csepel. bukó nyíló ablak javítás. toló bukó ajtó javító. Erkélyajtó zár szerviz. Műanyag teraszajtó javító.

 • Mosógép bekötése szifonba

  3200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Hegesztőtrafot és plazmavágót is javíttattam itt, azóta is jól működik mindkettő. Rugalmas átvétel, átadás. (Hétvégén tudtam oda vinni.)

Gusztáv, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Reális árak. 20 éves tapasztalat. Javítás új alkatrészekkel. Helyszíni szerviz.

 • Mosógép bekötése szifonba

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon profik! Pár perc volt a javítás!!! Garanciával 👍

Gábor K.
Gábor K. 4433 Nyíregyháza Online

Üdvözlöm! Fenyegeti a katasztrófavédelem? Gázbojler leszerelése, kémény elzárása, bojler felszerelés. Meglevő bojlerét cserélné újra, új bojlert szeretne? Mi tudunk egy jó megoldást, olcsón!

 • Mosógép bekötése szifonba

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt tájékoztatás, munka, árak. Bár így működne minden az országban.

Üdvözlöm a profilomon. Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítjuk meg mosógépét. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Helyszíni szerviz. MInden hívást felveszünk....

 • Mosógép bekötése szifonba

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon ajánlom ezt a szervizt! Bejelentés után gyorsan felvették a velem a kapcsolatot. Másnap már jött is a szerelő. Profi módon tudta, hova kell nyúlni, nem a helyszínen kezdett el ismerkedni a készülékkel. Kiszállás és bevizsgálás annyiba került, amennyi kivan írva. Alkatrészbeszerzés és a javítás is pár napon belül megtörtént. Annyiba került, mint amit előzetesen megbeszéltünk. Nem volt semmi utólagos machinálás. Javítás után a gép rendesen működik. Munka után igyekezett a koszt feltakarítani. Végig arcmaszkban dolgozik (vizsgál/javít). (Az eset idején Covid járvány volt.) Whirlpool mosógép

Mike
2 éve
Ferenc R.
Ferenc R. 4551 Nyíregyháza Online

Nyíregyháza dolgozom, megyében is! Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Rövid, akár egy órán belüli határidővel, Élettartam- és árgaranciával. Minőségi Alkatrészek.

 • Mosógép bekötése szifonba

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, precíz kidolgozás, kedves kiszolgálás

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosógép bekötése szifonba közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötése szifonba: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a mosógép bekötése szifonba átlagos ára 5800 - 10800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles értékeléseket?

Nyíregyházán az automata váltó szerviz szolgáltatáshoz már 16 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok vízszerelőt Nyíregyházán?

Most 12 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTOMATA VÁLTÓ SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk vízszerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: automata váltó szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy vízszerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: mosógép bekötése szifonba?

Az Automata váltó szerviz és összes részfeladata ide tartozhat. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas