Okosóra javítás szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 18 szerelő közül! Korrekt okosóra javítás árak: 5400-10200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az okosóra javítás Nyíregyházán?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Ferenc P.
Ferenc P. 4246 Nyíregyháza Online

Garmin, pebble time, lg, xiaomi, michael kors, motorolla, elari, samsung, apple, polar, honor, Mobvoi TicWatch, lg, xiaomi okosórák javítása.
Bármilyen összetettségű javítás. A kijelzők cseréje. Polírozó kijelzők. Helyreállítás a nedvesség után. Az akkumulátor cseréje. Javítsa meg az alaplapot. Ingyenes diagnosztika. 

  • Okosóra javítás

    3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, jó minőségű, viszonylag olcsó. És minden a szemem láttára történt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő okosóra javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Okosóra javítás: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán az okosóra javítás átlagára 5300 - 9900 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szerelők - mi alapján válasszunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Nyíregyházán?

Jelenleg 11 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést OKOSÓRA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mit csinál egy szerelő?

Egy szerelő ezzel a feladattal bízható meg: okosóra javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi szerelő segítségét?

Egy profi szerelő az okosóra javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Népszerű kérdés

Mire számíts, hogyha szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas