Sütő javítás: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 15 háztartásigép szerelő közül! Korrekt sütő javítás árak: 4100-7700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 háztartásigép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a sütő javítás Nyíregyházán?

4100 - 7700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Sándor R.
Sándor R. 4405 Nyíregyháza Online

Tisztelt megrendelők! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Akkumulátor csere 30 perc. Szupergyors javítások. . Display csere 1 óra alatt.

 • Sütő javítás

  4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb Szerviz amivel valaha találkoztam aki teheti ide vigye bármely Sony termékét segítőkészek barátságosak és azonnal fölveszi a telefont is én meg vagyok elégedve bárcsak minden szerviz ilyen lenne Köszönöm

János N.
János N. 4431 Nyíregyháza Online

János vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosogatógép javításra van szüksége? Hívjon minket még ma! Mosogatógép szerelés helyben, gyorsan, sokéves tapasztalattal! Szakszerviz.

 • Sütő javítás

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Ez az ember el van tévedve! Nem én vagyok érte, hanem ő van értem! Minősíthetetlen hangnem és viselkedés! Szánalmas magatartás - beszól, megjegyzést tesz a feleségemre - majd amikor szóvá teszem a viselkedését szó mélkül lerakja a telefont. És ez a mai eset nem az első!!! Miért nem lehet itt 0 csillaggal értékelni? Aki csak teheti kerülje!

Zoltán K.
Zoltán K. 4246 Nyíregyháza Online

Kedves érdeklődő! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Klímatisztítás profiktól. Minőség és szakértelem. Kiszállás 2 órán belül. Bennünk nem fog csalódni. Kiszállási díj 0 Forint.

 • Sütő javítás

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon hálás vagyok a cégnek, mert egy e-mail váltással, ill. telefonhívással megoldódott a futópadunk vélt hibája. Egy általam elküldött video alapján segíteni tudtak, így nem volt szükség szervizelésre sem. Készségesen segítettek.

Kornél F.
Kornél F. 4481 Nyíregyháza Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc. . Display csere 1 óra...

 • Sütő javítás

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kritikán aluli a szolgáltatás amit nyújtani tudnak.

Balázs K.
Balázs K. 4431 Nyíregyháza Online

A megoldások embere vagyok. Diahívás, mozifilmhívás, 8 és 16 mm film, mozgókép digitalizálás, roll film, dobszkennelés. Analóg filmhívás, digitalizálás, laborálás profi szakemberekkel gyorsan és precízen.

 • Sütő javítás

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek ajánlom! Profi csapat!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő sütő javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sütő javítás: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a sütő javítás átlagos díja 6100 - 11400 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóvillamossági Szerelők - mi alapján választhatunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek háztartásigép szerelőt Nyíregyházán?

Most 14 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MŰSZERFAL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy háztartásigép szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: műszerfal javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi háztartásigép szerelő segítségét?

Egy jó autóvillamossági szerelő a műszerfal javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: sütő javítás?

A műszerfal javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy autóvillamossági szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas