Tv panel javítás: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 11 tv szerelő közül! Korrekt tv panel javítás árak: 4000-7500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Nyíregyházán környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 tv szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tv panel javítás Nyíregyházán?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

Zoltán K.
Zoltán K. 4246 Nyíregyháza Online
Bosszantó amikor foci mérkőzés közben elromlik a távkapcsoló és nem lehet hangot állítani, aztán nem lehet bekapcsolni a tévét. Ilyen esetben a tv távirányító javítását vagy a cseréjét szoktuk javasolni, ennek árait itt találod!
  • Tv panel javítás

    6900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ez a szakember gyorsan és hatékonyan dolgozik. Míg más előadók nem voltak hajlandóak otthon dolgozni, ez a szakember eljött, és 30 perc alatt megoldotta a problémát. Azt hiszem, ez a technikus az egyetlen szakember az önök cégénél. Javaslom, hogy többet foglalkoztassák.

Péter S.
Péter S. 4400 Nyíregyháza Online
Cégünk munkatársai több mint 25 éve foglalkoznak televízió készülékek javításával, jelen formában 2002 –óta működünk. Budapesten és környező településeken kiszállási díjat nem számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk, előre egyeztetett díj alapján. Vidéki partnereink tőlünk függetlenül dolgoznak, kérjük, ha Ön nem budapesti vagy Pest megyei lakos, akkor a megfelelő megyei számot hívja. Javítunk: projektorokat, képcsöves, LCD, DLP, asztali, hátsó kivetítős, Televíziókat, Plazma, LCD, 3d, Led. Ezekből a készülékek típusokból az összes gyártó készülékének javítását végezzük. Javításainkra és a beépített alkatrészekre egyaránt, garanciát vállalunk.
  • Tv panel javítás

    4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

LED kiégett a TV-mben. Azonnal válaszolt a kérésemre, megegyezett az árban (természetesen olcsóbban akartam megegyezni 🤨 de oké 👍), és másnap reggel már ott volt a szakember (és Moszkva régióban élek) és 2 óra, hogy megoldja a problémát.

Zsolt M.
Zsolt M. 4405 Nyíregyháza Online
Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervizbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesem megoldjuk. A kiszállást, valamint a javítást is próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani.
  • Tv panel javítás

    5500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A vállalkozó kiválasztására vonatkozó állítás szintén nem egyértelmű - ez a szakember maga kérte, hogy hagyjon véleményt, ami a vállalkozó kiválasztása nélkül nem lehetséges. De miután elolvastam a véleményét, furcsának találom, hogy eleget teszek a kérésének, hogy írjak egy véleményt. Nos, akkor úgy írom le, ahogy van.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő tv panel javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tv panel javítás: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán a tv panel javítás átlagos ára 4400 - 8300 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Nyíregyházán a tv panel javítás szolgáltatáshoz már 20 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok tv szerelőt Nyíregyházán?

Most 15 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TV PANEL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tv szerelő?

Egy tv szerelő ezzel a munkával bízható meg: tv panel javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tv szerelő?

Egy megbízható tv szerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: tv panel javítás?

A tv panel javítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tv szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas