Tv távirányító javítás szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 15 tv szerelő közül! Korrekt tv távirányító javítás árak: 4100-7700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Nyíregyházán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 tv szerelő most online

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Dusán

Dusán

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tv távirányító javítás Nyíregyházán?

4100 - 7700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

Zoltán K.
Zoltán K. 4246 Nyíregyháza Online
Bosszantó amikor foci mérkőzés közben elromlik a távkapcsoló és nem lehet hangot állítani, aztán nem lehet bekapcsolni a tévét. Ilyen esetben a tv távirányító javítását vagy a cseréjét szoktuk javasolni, ennek árait itt találod!
  • Tv távirányító javítás

    6900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ez a szakember gyorsan és hatékonyan dolgozik. Míg más előadók nem voltak hajlandóak otthon dolgozni, ez a szakember eljött, és 30 perc alatt megoldotta a problémát. Azt hiszem, ez a technikus az egyetlen szakember az önök cégénél. Javaslom, hogy többet foglalkoztassák.

Péter S.
Péter S. 4400 Nyíregyháza Online
Cégünk munkatársai több mint 25 éve foglalkoznak televízió készülékek javításával, jelen formában 2002 –óta működünk. Budapesten és környező településeken kiszállási díjat nem számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk, előre egyeztetett díj alapján. Vidéki partnereink tőlünk függetlenül dolgoznak, kérjük, ha Ön nem budapesti vagy Pest megyei lakos, akkor a megfelelő megyei számot hívja. Javítunk: projektorokat, képcsöves, LCD, DLP, asztali, hátsó kivetítős, Televíziókat, Plazma, LCD, 3d, Led. Ezekből a készülékek típusokból az összes gyártó készülékének javítását végezzük. Javításainkra és a beépített alkatrészekre egyaránt, garanciát vállalunk.
  • Tv távirányító javítás

    4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

LED kiégett a TV-mben. Azonnal válaszolt a kérésemre, megegyezett az árban (természetesen olcsóbban akartam megegyezni 🤨 de oké 👍), és másnap reggel már ott volt a szakember (és Moszkva régióban élek) és 2 óra, hogy megoldja a problémát.

Zsolt M.
Zsolt M. 4405 Nyíregyháza Online
Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervizbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesem megoldjuk. A kiszállást, valamint a javítást is próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani.
  • Tv távirányító javítás

    5500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A vállalkozó kiválasztására vonatkozó állítás szintén nem egyértelmű - ez a szakember maga kérte, hogy hagyjon véleményt, ami a vállalkozó kiválasztása nélkül nem lehetséges. De miután elolvastam a véleményét, furcsának találom, hogy eleget teszek a kérésének, hogy írjak egy véleményt. Nos, akkor úgy írom le, ahogy van.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő tv távirányító javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Tv távirányító javítás: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a tv távirányító javítás átlagos díja 5900 - 11100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Nyíregyházán a tv távirányító javítás szolgáltatáshoz már 16 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek tv szerelőt Nyíregyházán?

Most 12 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TV TÁVIRÁNYÍTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tv szerelő?

Egy tv szerelő a következő munkával kereshető meg: tv távirányító javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tv szerelő?

A jó tv szerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor tv szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas