Xiaomi kijelző javítás: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 11 telefon szerelő közül! Korrekt xiaomi kijelző javítás árak: 3400-6500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Nyíregyházán környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a xiaomi kijelző javítás Nyíregyházán?

3400 - 6500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Attila L.
Attila L. 4551 Nyíregyháza Online

Tisztelt megrendelők! Fő profilunk:, telefon kijelző javítás, asztali telefon javítás, telefon törött kijelző javítás, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 6s akkumulátor csere

Fő profilunk:, betört telefon kijelző javítás, Telefon takarítás, telefon lcd kijelző javítás, Telefon takarítás, telefon pixelhiba javítás

  • Xiaomi kijelző javítás

    4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A munkát a legmagasabb színvonalon végezték el! Professzionális, minőségi, pontos. Nagyon köszönöm!!!

Norbert M.
Norbert M. 4431 Nyíregyháza Online

Tisztelt Érdeklődő! Idén 12-ik éve lesz, hogy mobiltelefonok javításával , szervizelésével foglalkozunk. Kezdetben a piacon elérhető összes típusú készüléket javítottuk, de mára ahogy a piac is egyre kifinomultabb lett, mi is fokoz elkezdtünk specifikálódni. Fő területünk az Apple iPhone és a Samsung készülékek javítása volt, de a Huawei és Xiaoimi márkák elterjedésével párhuzamosan egyre gyakrabban kerestetek meg minket az előbb említett gyártók készülékeinek javításával, aminek hatására azonnal belevetettük magunkat a mélyvízbe és tanultuk meg ezekek a típusoknak is a professzionális szervizelését. Független márkaszervizként, ha nem is túl gyakran, de az említett készülékeken kívül találkozunk más gyártók telefonjaival is, amiket a megszokott szakértelemmel és precizitással „gyógyítunk meg”, akárcsak az iPhone, Samsung, Huawei vagy Xiaomi telefonokat.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon lcd kijelző javítás, képernyő csere, iphone 11 akkumulátor csere, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás

  • Xiaomi kijelző javítás

    3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon gyorsan segített megoldani a problémát, és mindenkinek feltétlenül ajánlom őt!

Gino Papa
2 éve
Lázár L.
Lázár L. 4432 Nyíregyháza Online

Kedves érdeklődő! Azonnali segítség sorban állás nélkül. Gyári alkatrészek. Könnyű megközelíthetőség. ‎Szervizelt készülékek · ‎Futárszolgálat

Fő profilunk:, vezetékes telefon javítás, iphone 5s akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 8 plus akkumulátor csere

  • Xiaomi kijelző javítás

    3500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profi és gyors. Ésszerű ár, kiváló minőségű kivitelezés. Mindenképpen ajánlom!!! 👍🏼👍🏼👍🏼

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő xiaomi kijelző javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Xiaomi kijelző javítás: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a xiaomi kijelző javítás átlagára 4200 - 7800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan válasszunk Nyíregyházán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 11 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TESLA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: tesla szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy megbízható autószerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A tesla szerviz és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas