Keresett adószakértő állás, megbízás

Hagyaték tanácsadás

Mit tehetek hagyaték eltitkolása esetén

23HIPAK elkészítése

23HIPAK elkészítése

23HIPAK elkészítése

23HIPAK elkészítése

Jogi tanácsadás

Nyíregyháza, 4400 Magyarország

válás vagyonmegosztás

Hazugságvizsgálat

Párkapcsolati hazugságvizsgálatban szeretnék segítséget kérni!

Egynapos megbízás munkakeresőknek Nyíregyházán

Könyvelés

Buj, 4483 Magyarország

5 even belul vasarolt ingatlant szeretnenk eladni. Erdeklodni szeretnenk az ezzal kapcsolatos koltsegekrol, szja bevallasrol.

Könyvelés

Kótaj, 4482 Magyarország

Adóbevallás

EV-ként keresek könyvelőt, webshop szolgáltatásokhoz

EV-ként keresek könyvelőt, leginkább webshop szolgáltatásokhoz, de szükséges lesz majd a korábbi könyvelések átnézese / rendbetétele is. Helyileg a legjobb Budapest vagy annak vonzáskörzete, az online kapcsolattartás tökéletes, de havonta 1-2 alkalommal szükséges lenne találkozni.

Átalányadózó egyéni vállalkozóval kapcsolatos kérdések megválaszolása

Átalányadózó egyéni vállalkozó részére szeretnék megbízható válaszokat kapni gyerekvállalás esetén igénybe vehető állami támogatásokról és azok mértékéről és kalkulációjáról. Csed és Gyed.

Kft megszüntetés

Mellékállású KATA-s egyéni vállakozásom könyvelése ( IT karbantartás ) Havi 2-3 kimenő számla

Adóbevallás 2 fo ügyfélkapu

Adó bevallás 2 fő ügyfélkapu

Kft megszüntetés

kft megszüntetése

Könyvelés

Egyeni vállalkozasi forma csaktanácsadás új vállalkozás előtt.

Mellékállású vállalkozó alkalmankénti könyvelése

Egyéni vállalkozó (mellékállású) fényképész eseti könyvelése. Időszakos munkák online számlázó könyvelése, bevallás készítése.

Cégalapításhoz tanácsadásra

Egyszemélyes Korlátolt Felelősségű Társaság alapítása. Alaptőke ingosággal.

Könyvelőt keresek

Kft. könyvelèsère keresek könyvelőt minimális Evi 120,000Ftert.

A sürgős emberek közötti kölcsön -ajánlat

A sürgős emberek közötti kölcsön -ajánlat Az egyes ajánlatok között szerepelnek kölcsönök 5000 és ** *** *** euró között A kamatláb 3% -kal visszafizethető 2 és 30 év között Ésszerű feltételek, ha érdekli az ajánlatom, hogy a legjobban kapcsolatba lépjen velem Gyorsan beszélj a divatról és Dokumentumok. E -mail: *************897@*****.*** WhatsApp: +***********

Webes értékesítéssel foglalkozó cég könyvelésére kérek szépen ajánlatot.

A cég tevékenysége: webáruház (értékesítése magyar magánszemélyek és magyar társaságok felé történik jellemzően.) Import vámkezeléseknél a közvetlen és közvetett módszer is alkalmazásra kerül. Az import beszerzések mellett közösségi beszerzések is vannak. 15 fő alkalmazottal működik. A banki tételek száma átlagosan havonta: 1000 db. A kimenő számlák száma havonta átlagosan: 1600 db. Bejövő átutalásos és bejövő készpénzes számlák száma havonta átlagosan 500 db. A Társaságnak egy székhelye és egy telephelye van, valamint egy boltja. A boltban csak számla ellenében szolgálnak ki, pénztárgép nincs bevezetve ezáltal. 2022 évi nettó árbevétel: 1,2 Mrd Ft. Válaszukat előre is köszönöm szépen!

könyvelői segitség tanácsadás

különböző vállalkozásokhoz, melléktevékenységekhez keresek könyvelőt aki segit az indulásba, későbbiekben a könyvelésbe.

Átalányadózó EV könyvelése

Negyedéves ÁFA-s, havi 1 kimenő, 1 bejövő (könyvelő) számlával rendelkező főállású, átalányadózó EV könyvelésére kérek ajánlatot. Kizárólag online kapcsolattartással.

Számlaképes könyvelőt keres

adóbevallás készítése

Könyvelőt keresek

Üdv! Könyvelőt keresek új cégemhez

Könyvelőt keresek

Kata-val kapcsolatban szeretnék tájékoztatást kapni.

HIPA bevallás beadása

Kedves Jelentkező! 2021-ben az egyéni vállalkozásom régi könyvelője nem adta be a HIPA bevallást. Erről most tájékoztatott a NAV egy 200.000 Forintos büntetés kíséretében. Szeretném ha valaki benyújtaná az elmaradt 21HIPA bevallást.

Számlaképes könyvelőt keres

könyvelés, bérszámfejtés

Számlaképes könyvelőt keres

Kedves Könyvelőiroda! Egyéni vállalkozó vagyok (Kata), az ehhez tartozó könyveléshez keresnék új könyvelőt. Köszönöm válaszát! Üdvözlettel Tiba Gábor

Könyvelőt keresek

Egyéni vállalkozást indítanék 40 öráa munkaviszony mellett. Internetes munka, Upwork, Preply oldalakon keresztül, illetve saját honlapon keresztül. Nyelvi tutorálás külföldieknek (magánszemélyeknek), Fizetés dollárban történik (pl paypal).

Könyvelőt keresek

Tisztelt Könyvelő! Székhely es piaci változás miatt könyvelő váltásban gondolkodom, Van egy Kata-ból átalányossá alakuló ev-m és egy két fős Kft-m. Kb havi 4 bejövő és 3 kimenő számlaval plusz ugye a Nav utalások. Ezek könyvelésère keresek reális áron dolgozó vállalkozót, Üdvözlettel Papp Jànos

Konyveles ev altalanyado

Egyeni vallalkozo havi konyvelese, altlanyado, futar

Könyvelőt keresek, árajánlatot kérek

Kft, havi 140 szállító, 50 vevő számla, HUF és EUR bank. 20 fő alkalmazott havi béres

Kft alapítás és könyvelés

2 személyes Kft vagy Bt alapításához és könyveléséhez keresek szakembert.

Könyvelőt keresek

Vállalkozás elindítása

Könyvelőt keresek kata ev. Lezárásához és kft. Rendszeres könyveléséhez

Katás vállalkozás lezárása és egy új kft. Rendszeres könyvelése szükséges, a részleteket beszéljük meg telefonon

Könyvelő webshop indításához

Induló webshopomhoz szeretnék könyvelői segítséget kérni. Ár megegyezés szerint

Könyvelő tanárt keresek

Heló, írj, ha könyvelés oktatást vállalsz. Olyan oktatót keresek, aki aktívan könyvel is vállalkozások számára, nem csak oktat. Működhet a távoktatás és a személyes is Budapesten. köszi

Tanácsadást kérek cégalapítással kapcsolatban

Áfás Kft. cégalapítást szeretnénk. Ehhez keresek profi könyvelőt, aki az alapításban és a működtetésben is segítene. Már van bevétel amit egyéni KATÁ-s áfa mentes vállalkozás által számlázunk ki. A tevékenységi kör reklámügynöki szellemi tevékenység, TEÁOR 7311. Éves árbevétel 5 millió Ft körül várható, ami emelkedik. Amit kiszámlázunk azon van 27% áfa, viszont mi csak a nettóját tudjuk kiszámlázni. A problémánk, hogy kizárólag csak 1 helyre számlázunk és így van egy 3 milliós keret Katásként. Mi kettenk vagyunk a feleségemmel és 70 év feletti édesenyám. Olyan profi könyvelőt keresünk, aki segít abban, hogyan tudjuk a legkedvezőbb feltételekkel megalapítani és működtetni a Kft-t?

Könyvelői segítségre van szükségem

Egyéni vállalkozáshoz keresek hosszútávra könyvelőt. Kezdetben napi 0-10 rendelés várható. Várom a jelentkezést! Weboldal: Tecuccod.hu

Vezetői számvitel / Kontrolling

Felkészülés vizsgára

Most indult nonprofit alapítványomhoz keresek könyvelőt 📕

Az alapítvány semmilyen pénzügyi tevékenységet soha nem folytatna. Ehhez keresek könyvelőt.

Excel táblázatkezelés

Foglalkoztatási formákat szeretnék egymással összehasonlítani. Sok cikk van, ami egyet-egyet hasonlít csak össze egymással, de olyat még nem találtam, ami többet is, vagy akár mindet. Ez ugyan a munkajoghoz tartozó terület, de nagyrészt inkább a könyvelők szoktak foglalkozni vele. Ehhez készítettem egy táblázatot, amibe felsoroltam az általam ismert vállalkozási és foglalkoztatási formákat, valamint a kiválasztásukhoz szükséges legfontosabb szempontokat. A táblázat szakmai indokok szerint bővíthető, kiegészíthető, de az általam írt szempontok sorrendjét kérem megtartani, hogy a látható területen maradjanak a legfontosabbak! Szakmai indoklás után jóváhagyásom esetén persze el lehet térni tőle. A táblázat linkje: https://drive.google.com/file/d/1AmWyzcC9-EIrPfJvUdAUsrTG_nFPovMK/view?usp=drivesdk

Nullás igazoláshoz keresek alkalmi könyvelőt

Elfekvő vállalkozás NAVos papírjainak beadásához keresek alkalmi könyvelőt, akár úgy, hogy a nyomtatványokat elkészíti én pedig felküldöm elektronikusan.

Regisztrálj és értesülj az új munkalehetőségekről elsőként

Összehozunk egy remek munkaadóval

Regisztráld vállalkozásodat
  • 2000+ új feladat minden héten
  • Válaszd ki azt a megbízást, ami az időbeosztásod szerint megfelelő
  • A Qjob-ügyfeleket telefonon és e-mail keresztül ellenőrizzük

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér adószakértő állás esetén Nyíregyházán?
Mennyi a munkadíj: adószakértő állás? A legtöbb szakember adószakértő állás esetén Nyíregyházán feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3300-5300 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 21000-38000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 19%-kal nőttek.
Ez a Qjob megbízása: adószakértő állás?
Kinek a megbízásából fogok dolgozni?
Hogy választanak ki engem egy feladat elvégzésére?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06