Építési törmelék elszállítás: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 30 szállító közül! Korrekt építési törmelék elszállítás árak — 2800-5300 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Nyíregyházán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 szállító most online

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

Viktor

Viktor

Ingyenes kiszallas.

József

József

Szállítás 0-24

Mennyibe kerül az építési törmelék elszállítás Nyíregyházán?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb ablakszerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

Üdv Zsolt vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Törött, hibás készüléke javítását még az adott napra vállaljuk oda-vissza szállítással! A javított készülékeket fertőtlenítve, becsomagolva szállítjuk vissza az Ön részére. Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc.

Fő profilunk:, törött kijelző javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon üvegcsere, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás

 • Építési törmelék elszállítás

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Profi és kedves ember, ajánlom!

Győr dolgozom, megyében is! Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.

Amiket vállalok:, telefon kijelző csere, telefon érintőképernyő javítás, telefon kijelző javítás, telefon hangszóró tisztítás, vezetékes csengő szerelés

 • Építési törmelék elszállítás

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű művész, minden nagyon gyors és profi! Sürgős javításokat kellett végezni, és ezt időben és nagyon jól elvégezték! Ajánlom!

Üdvözlöm a profilomon. Gyári és nem gyári alkatrészek ismert, megbízható gyártóktól. Hívjon ma. Oldalunkon folyamatosan bővülő választák várja a vásárlókat.

Fő profilunk:, asztali telefon javítás, telefon usb csatlakozó javítás, betört telefon kijelző javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon hangszóró javítás

 • Építési törmelék elszállítás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mint mindig, minden kiváló - azonnal, kiváló minőségben, nagyon ajánlom ezt az előadót!

Kedves érdeklődő! A javításra leadott készüléket javítás előtt és javítás után is tesztelik szervizeseink, hogy tökéletes állapotban kerüljön vissza hozzád.

Szolgáltatásaink:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon alaplap javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, törött kijelző telefon adatmentés

 • Építési törmelék elszállítás

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Jó szakember. Eljött és gyorsan kicserélte az iphone 5s akkumulátorát, és minden működik.

A megoldások embere vagyok. Mobiltelefon készülékek típustól független javítása gyorsan, szakszerűen garanciával! 2001. óta foglakozunk mobiltelefon javítással, nagy tapasztalattal rendelkezünk. Kiemelt fontosságot tulajdonítunk munkánk során a minőségnek és a precizitásnak, miközben áraink kedvezőek! Egyes típusok és hibák javítása megvárható. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor gyors alkatrész-beszerzésünknek köszönhetően készüléke 1-5 munkanap alatt elkészül. Árak: Árajánlatot konkrét hibafeltárás után tudunk adni, bevizsgálás teljesen ingyenes.

Fő profilunk:, telefon érintőképernyő javítás, huawei akkumulátor csere, iphone 6s akkumulátor csere, iphone 6s akkumulátor csere, kijelző csere

 • Építési törmelék elszállítás

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Az iphone 5 akkumulátorának cseréje és az üveg visszaragasztása ...

Zoltán P.
Zoltán P. 8019 Székesfehérvár Online

Zoltán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Minőségi javítások a legjobb áron. Felelősségteljes hozzáállás a feladatok elvégzéséhez. Minden feladatot csak személyesen végzek. Nem törekszem arra, hogy a munkát a befejezés után azonnal lezárjam, hogy pozitív visszajelzést kapjak, és elrejtsem a hibák és hiányosságok felfedezését a munka lezárása előtt. Sok esetben ingyenes kijelentkezés és javítás Moszkvában megállapodás szerint.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, vezetékes csengő szerelés, telefon szoftver javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon kijelző karc javítás

 • Építési törmelék elszállítás

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Azt tanácsolta neki, hogy a tisztítás, és nem a csere a helyes. Nagyon gyorsan sikerült.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító építési törmelék elszállítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Építési törmelék elszállítás: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán az építési törmelék elszállítás átlagos díja 2800 - 5300 Ft. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Nyíregyházán az építési törmelék elszállítás szolgáltatáshoz már 39 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szállítót Nyíregyházán?

Most 30 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÉPÍTÉSI TÖRMELÉK ELSZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek szállítót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált szállítót megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: építési törmelék elszállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy szállító segítségét?

Egy profi szállító az építési törmelék elszállítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha szállítót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas