Fuvarozás költöztetés szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Fuvarozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fuvarozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 31 fuvarozó közül! Korrekt fuvarozás költöztetés árak: 2200-4200 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Nyíregyházán környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 fuvarozó most online

Tibor

Tibor

Szállítás 0-24

Pal

Pal

Sok tapasztalatom van

Richard

Richard

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fuvarozás költöztetés Nyíregyházán?

2200 - 4200 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb fuvarozók Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fuvarozót!

Viktor vagyok. A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)

Amiket vállalok:, telefon kijelző csere, telefon érintőképernyő javítás, telefon kijelző javítás, telefon hangszóró tisztítás, vezetékes csengő szerelés

 • Fuvarozás költöztetés

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A képernyő érzékeny, nem találtam semmilyen problémát vele :) Terhelés alatt tovább vizsgáljuk.

Üdv Zoltán vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, kijelző csere, telefon képernyő javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés, iphone 11 akkumulátor csere, üvegfólia telefonra felhelyezés

Kiegészítő szolgáltatásaink:, Telefon takarítás, telefon kamera javítás, telefon képernyő javítás, törött kijelző javítás, telefon alaplap javítás

 • Fuvarozás költöztetés

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A mester gyorsan és hatékonyan végezte a munkát, pontos volt, és nagyon kellemes összbenyomást hagyott. Mindenképpen ajánlom!

Debrecen dolgozom, megyében is! Megfizethető tartozékokat, szolgáltatásokat és javítást kínálunk a telefonhoz. Hívjon ma. Széles választékunkban pénztárcájának és igényeinek megfelelőt találhat. Hívjon minket.

Szolgáltatásaink:, beázott iphone javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon kamera javítás, telefon kijelző karc javítás, vezetékes telefon javítás

 • Fuvarozás költöztetés

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Ő egy nagyszerű fickó és egy nagyon kedves ember! A munkát gyorsan és pontosan végezte el, és minden megvolt, amire szüksége volt (néhány dolgot ráadásul ki kellett cserélnem). Bónuszként megoldotta az ipaddal kapcsolatos problémámat. Mindenkinek ajánlom őt!

Kedves érdeklődő! Sony Xperia szerviz. Azért vetted a készüléked, hogy a tökéletes pillanatokat megörökíthesd és megélhesd. Mi pedig nem engedjük, hogy néhány hibajel meggátoljon téged ebben. A Sony Xperia okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. De ne félj! Akkor sincs minden veszve, ha a feni hibajeleket tapasztalod.Szervizeinkben ugyanis akár 1 nap alatt meg tudjuk javítani Sony Xperia készüléked, és ezzel visszavezetünk a pezsgő, élményekkel teli mindennapokba. Visszaadjuk neked az irányítást az életed felett.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, xiaomi kijelző javítás, üvegkarc eltávolítás, samsung telefon üvegcsere, iphone 8 akkumulátor csere, mobiltelefon javítás

 • Fuvarozás költöztetés

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű vásárló! Nem először használom őt! Ajánlom!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Eltört? Berepedt? Nem ad képet? Kijelző javítás a legmodernebb technológia használatával.Apple, Samsung, Sony, Lg, Huawei, Xiaomi, Motorola érintő javítás!

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, üvegfólia telefonra felhelyezés, iphone se akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, telefon üvegcsere, Telefon takarítás

 • Fuvarozás költöztetés

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Mindent a megbeszéltek szerint, időben és magas minőségben végeztek el. A technikus minden tanácsadást elvégzett, és a telefonokat is megtisztította, és nem számolt fel érte semmit, pedig én javasoltam. Ajánlom!

István vagyok. Honor telefon szerviz. A telefonod szinte mindent tud és mindenben segít. Amíg működik. Szervizeinkben azért dolgozunk, ez minél tovább így legyen, és neked csak magaddal kelljen foglalkoznod. A Honor okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. Amikor tehát ezen hibajelek valamelyikét javítjuk Honor készülékedben, a mindennapi boldoguláshoz használt egyensúlyérzékedet is visszaadjuk.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon pixelhiba javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon bekapcsoló gomb javítás, kijelző javítás, telefon üveg karc javítás

 • Fuvarozás költöztetés

  6300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

A javítás bonyolultabb volt a vártnál, de mindent elvégeztek, az árnyalatokat elmagyarázták, a javítás költsége kielégítő volt.

Joanna
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fuvarozó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fuvarozó fuvarozás költöztetés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fuvarozás költöztetés: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán a fuvarozás költöztetés átlagos ára 2200 - 4200 Ft. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fuvarozók - hogyan választhatunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fuvarozót Nyíregyházán?

Most 31 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FUVAROZÁS KÖLTÖZTETÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok fuvarozót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált fuvarozót megbíznod ha a következőre van szükséged: fuvarozás költöztetés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi fuvarozó segítségét?

Egy profi fuvarozó a fuvarozás költöztetés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: fuvarozó?

Ha egy megfelelő fuvarozó segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A fuvarozás költöztetés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas