Veszélyes áru szállítás szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 szállító közül! Korrekt veszélyes áru szállítás árak — 2000-3800 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Nyíregyházán környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 szállító most online

Norbert

Norbert

Szállítás 0-24

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Ernő

Ernő

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a veszélyes áru szállítás Nyíregyházán?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb ablakszerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

A megoldások embere vagyok. Telefon Szervíz. Spóroljon időt, találja meg itt, amit keres. A teljes áttekintés. Hírek, tények és egyebek. Non-stop információ. Milliók bíznak benne. 100+ millió látogató.

Munkáim:, xiaomi akkumulátor csere, Telefon takarítás, törött kijelző javítás, iphone 8 akkumulátor csere, iphone x akkumulátor csere

 • Veszélyes áru szállítás

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló mesterember, aki nagyon jól ismeri a szakmáját. Mindent gyorsan és jól csinált.

Tisztelt Érdeklődő! Kiegészítő szolgáltatásaink:, iphone x akkumulátor csere, telefon töltő javítás, kijelző csere, telefon usb csatlakozó javítás, xiaomi kijelző javítás

Szolgáltatásaink:, betört telefon kijelző javítás, iphone 8 akkumulátor csere, xiaomi kijelző javítás, telefon lcd kijelző javítás, mobiltelefon javítás

 • Veszélyes áru szállítás

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Barátságos, szakképzett szakember, mindent gyorsan és jól csinált.

Debrecen dolgozom, megyében is! Megfizethető tartozékokat, szolgáltatásokat és javítást kínálunk a telefonhoz. Hívjon ma. Széles választékunkban pénztárcájának és igényeinek megfelelőt találhat. Hívjon minket.

Szolgáltatásaink:, beázott iphone javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon kamera javítás, telefon kijelző karc javítás, vezetékes telefon javítás

 • Veszélyes áru szállítás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Ő egy nagyszerű fickó és egy nagyon kedves ember! A munkát gyorsan és pontosan végezte el, és minden megvolt, amire szüksége volt (néhány dolgot ráadásul ki kellett cserélnem). Bónuszként megoldotta az ipaddal kapcsolatos problémámat. Mindenkinek ajánlom őt!

Kecskemét dolgozom, megyében is! Alkatrészek beszerzésével külön kollégánk foglalkozik, emiatt kiemelt figyelemmel és rekordgyorsasággal be tudunk szerezni bármilyen egyedi igényt.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon hangszóró tisztítás, kijelző javítás, beázott iphone javítás, telefon kijelző csere, telefon törött kijelző javítás

 • Veszélyes áru szállítás

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Folyamatosan igénybe veszem a szolgáltatásait. A pontosság és a munka minősége nem ad esélyt arra, hogy más előadó után nézzek!!! Ajánlanám!!!

István vagyok. Honor telefon szerviz. A telefonod szinte mindent tud és mindenben segít. Amíg működik. Szervizeinkben azért dolgozunk, ez minél tovább így legyen, és neked csak magaddal kelljen foglalkoznod. A Honor okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. Amikor tehát ezen hibajelek valamelyikét javítjuk Honor készülékedben, a mindennapi boldoguláshoz használt egyensúlyérzékedet is visszaadjuk.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon pixelhiba javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon bekapcsoló gomb javítás, kijelző javítás, telefon üveg karc javítás

 • Veszélyes áru szállítás

  6300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

A javítás bonyolultabb volt a vártnál, de mindent elvégeztek, az árnyalatokat elmagyarázták, a javítás költsége kielégítő volt.

Joanna
2 éve

Üdvözlöm a profilomon. Elsősorban iPhone, Huawei, Samsung, Xiaomi és Sony készülékeket javítunk. Szervizünk az Oktogonnál, a Jókai tér 2. alatt található. Keressen minket!

Amiket vállalok:, telefon üveg karc javítás, telefon akkumulátor csere, kijelző javítás, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 5s akkumulátor csere

 • Veszélyes áru szállítás

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm Igor a segítséget. Nem először használom őt. Jobban tudom ajánlani őt, mint bármely más mestert. Minden munkáját alulról végzi: mindent részletesen elmagyaráz, és minden szükséges pontosítást és javítást jó minőségben végez el, és jó ember.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító veszélyes áru szállítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Veszélyes áru szállítás: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a veszélyes áru szállítás átlagára 2000 - 3800 Ft. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi véleményeket?

Nyíregyházán a veszélyes áru szállítás szolgáltatáshoz már 34 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szállítót Nyíregyházán?

Most 26 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VESZÉLYES ÁRU SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szállító?

Egy szállító a következő feladattal bízható meg bátran: veszélyes áru szállítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi szállító segítségét?

Egy jó szállító a veszélyes áru szállítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: szállító?

Ha a legjobb szállító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A veszélyes áru szállítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas