Ingatlan értékesítés szja: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 41 adótanácsadó közül! Korrekt ingatlan értékesítés szja árak — 9400-17600 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Nyíregyházán környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 adótanácsadó most online

István P.

István P.

Kedvezményt adok

Julianna M.

Julianna M.

Tapasztalt vagyok

Erzsébet S.

Erzsébet S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az ingatlan értékesítés szja Nyíregyházán?

9400 - 17600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Nóra
Nóra 4432 Nyíregyháza Online

Adószakértő Megbízható Könyvelőt keres? Könyvelés, Bérszámfejtés, Tanácsadás, Online Könyvelés. Egyedi megoldások, kiemelkedő szakmai tudás, ezt kínálja Önnek a Next Accounting.

 • Ingatlan értékesítés szja

  6000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

ProacTeam is responsible, proactive, always keen to help and with deep knowledge in their sphere. Timea and Gabor are always supportive, professional, prompt when responding and on time for promised timelines. I would highly recommend ProacTeam.

Edit
2 éve

MEGBÍZHATÓ SZOLGÁLTATÓT KERES? Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, a legjobb megoldás: Optima Ratio Kft. A név kötelez. Az Ön vállalkozása jó termékekkel, sikeres marketing és értékesítési stratégiával kiemelkedő bevételt érhet el, de a hosszú távú és eredményes gazdálkodás egyik meghatározó eleme a professzionális könyvelés. Mi törekszünk arra, hogy a partnereink számára mi legyünk a legjobb könyvelők. Ha olyan területről érkezik hozzánk új partner, mely területen még nincs tapasztalatunk, mielőtt elvállaljuk a könyvelést, a jogszabályi háttéren túlmenően tanulmányozzuk a szakterületét, hogy "egy nyelvet" beszéljünk, megértsük a cége működését, segíteni tudjuk a gazdálkodását, és legális adótervezési és költséghatékonyságot növelő javaslatokkal növeljük a profitabilitását. Csak annyi ügyfelet vállalunk el, amennyit a lehető legmagasabb színvonalon ki tudunk szolgálni, kellő figyelmet és időt tudjunk fordítani a személyes kapcsolattartásra. Olyan ez, mint amikor egy 50 asztalos étteremben nem két felszolgáló rohangál a vendégek között, hanem egy dolgozóra csak annyi asztal jut, hogy a vendég minden rezdülésére tudjon kedvesen, szakszerűen és gyorsan reagálni. EZT KÍNÁLJUK ÖNNEK: SZAKTUDÁS: Több évtizedes, hazai, multinacionális cégeknél, és az adóhatóságnál szerzett szakmai tapasztalattal segítjük a cége fejlődést. A munkatársaink regisztrált mérlegképes könyvelők a cégvezetők ezen felül regisztrált adótanácsadók, közgazdászok. A bérszámfejtést szakképzett bérszámfejtő végzi. Magunkat és munkatársainkat folyamatosan képezzük, informatikai rendszerinket fejlesztjük. BIZTONSÁG: 50 millió Ft-os teljes körű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. ÉRTHETŐSÉG: A szükséges tudnivalókat, változásokat időben és érthetően elmagyarázzuk Önnek. MEGBÍZHATÓSÁG: Elérhetőek vagyunk, hívásra, e-mailre gyorsan, válaszolunk, irodánkban rugalmasan fogadjuk. Munkánkat precízen pontosan végezzük. Ügyfeleinkre kiemelt figyelmet fordítunk. Az Ön sikere a mi sikerünk is. Forduljon hozzánk bizalommal! Jöjjön el hozzánk, beszélgessünk, ha minket választ, mindet megteszünk, hogy rászolgáljuk a bizalmára, ha nem vendégünk volt egy kávéra, teára! Keresztesi Attila Optima Ratio Kft.36204926712 https://www.optimaratio.hu/

 • Ingatlan értékesítés szja

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható cég, gyors és pontos munkavégzés. ++++++++++

Jessie
2 éve

KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS, BÉRSZÁMFEJTÉS A Noise Life Könyvelő és Szolgáltató Kft. 2010-ben alakult vállalkozás, melynek fő profilja mikro-, kis-, és középvállalkozások könyvviteli és számviteli feladatainak ellátása. Célja, hogy az ügyfelek megfelelő képet kapjanak vállalkozásuk működéséről, piaci helyzetéről, illetve könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás mellett, segítséget nyújtson az adóoptimalizálásában, abban, hogy cégük nyereséges és piacképes legyen. Mindezt a kisvállalkozásoknak és új vállalkozásoknak is elérhető áron. A cég teljes körű üzleti szolgáltatást nyújt, amely magában foglalja a vállalkozás megfelelő működéséhez szükséges tanácsadást, pénzügyi tanácsadást, adótanácsadást, bérszámfejtést és egyben könyvelést is. Könyvelő, bérszámfejtő, illetve adótanácsadó munkatársaink megfelelő képzettséggel és szaktudással rendelkeznek ahhoz, hogy az ügyfelek igényeit pontosan, precízen ki tudják elégíteni. Folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, hogy tudásukat gyarapítsák és mindig naprakészek legyenek. Különleges szolgáltatásaink: - a bizonylatokért házhoz megyünk, futárt küldünk -felelősségbiztosítással rendelkezik a cég, ami azt jelenti, hogy az esetleges bírságot, késedelmi pótlékot a biztosító megtéríti, így nem az ügyfélt terheli - nagyon fontos, hogy saját ügyfélkaput használunk, így nem kell a saját felhasználó nevét és jelszavát átadnia - munkaszámos rögzítés (pl.: több tulajdonos esetén a bevételek és költségek elkülönítése, pályázati elszámolásokhoz stb.)

 • Ingatlan értékesítés szja

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Munkájában rendkívül alapos, precíz, rugalmas és megbízható. Körültekintő, az ügyfélnek legmegfelelőbb megoldást választja, nagyon rugalmas és segítőkész könyvelő. Mind e mellett egy remek ember, akit csak ajánlani tudok.

Pető
2 éve
Borbála
Borbála 4405 Nyíregyháza Online

Könyvelés Nálunk csak annyit fizet amennyi számlája van. Tegyen próbára most! Válassza a minőséget. Megbízható, korrekt cég. Piacvezető szolgáltató. Kedvező konstrukciók.

 • Ingatlan értékesítés szja

  7300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó üzleti partnerek, sokat segítenek a mindennapi munkavégzésünk során...Mindig precízek, naprakészek és csak ajánlani tudjuk őket németországi könyvelés, bérszámfejtés, adózás tekintetében!

Miklós
2 éve
Larissza
Larissza 4551 Nyíregyháza Online

Minden könyvelési igényhez 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt...

 • Ingatlan értékesítés szja

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szépen köszönöm a kiváló ügyintézést! Ismeretlenül szavaztam bizalmat a cégnek amit ezúton szeretnék megköszönni! Csaladipótlék ügyintézés kapcsán *5! 2 héten belül pozitív elbirálás! Hálásan köszönöm nektek❤️Bátran forduljatok hozzájuk! Korrekt, segítőkész csapat! További sok sikert nektek!!Sikerekben Gazdag, Boldog Új évet kívánok 😊🤗

Kata
2 éve
Nikolett
Nikolett 4432 Nyíregyháza Online

Gyere hozzánk: E-Könyvelés, Minden Bevallás Időben Beadva Nálunk csak annyit fizet amennyi számlája van. Tegyen próbára most! Kedvező konstrukciók. Válassza a minőséget. Piacvezető szolgáltató. Megbízható, korrekt cég.

 • Ingatlan értékesítés szja

  6900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Profi könyvelőiroda. A legelső telefonhívástól kezdve a mai napig maximálisan elégedett vagyok. Kedvesek, hozzáértőek, segítőkészek, elérhetőek és gyorsan válaszolnak, a hozzáállásuk remek. Bátran és őszintén merem őket ajánlani.

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó ingatlan értékesítés szja közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény összeszerelés: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a szekrény összeszerelés átlagos ára 6700 - 12600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Nyíregyházán?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Nyíregyházán?

Most 41 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával kereshető meg: szekrény összeszerelés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos a szekrény összeszerelés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas