Pénzforgalmi elszámolás: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 37 adótanácsadó közül! Korrekt pénzforgalmi elszámolás árak — 6300-11900 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 adótanácsadó most online

Zoltán V.

Zoltán V.

Tudok segíteni.

Hajnalka F.

Hajnalka F.

Közeli megoldás.

László S.

László S.

Érdekel.

Mennyibe kerül a pénzforgalmi elszámolás Nyíregyházán?

6300 - 11900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Teljes körű könyvelést vállalunk cégeknek és egyéni vállalkozóknak.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kiemelkedő szaktudás, a könyvelés mellett adótanácsadás, konzultációk lehetősége, magas szintű ügyfélkapcsolat. Egyébként KIVA szakértők. Ha nyugodt akarsz lenni a könyvelésed felől, akkor őket válaszd!

Benedek
2 éve
Edina
Edina 4432 Nyíregyháza Online

Könyvelés Garanciával Szeged, Kedvező Könyvelés Díjak Könyvelőiroda nagy gyakorlattal a 09. kerületben.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  7900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Naprakészek és gyorsan segítenek, csak ajánlani tudom őket.

Elek
2 éve
Kiss Anita
Kiss Anita 4431 Nyíregyháza Online

2000 óta végzünk számviteli szolgáltatást. Mivel főállású munka mellett végezzük a tevékenységet ezért az Ügyfélfogadási idő 16 óra után, pénteken 14 óra után van. Telefonon napközben is elérhetőek vagyunk. Jellemzően limitált ügyfélszámmal dolgozunk, mert nálunk fontosabb a minőség mint a mennyiség. Valljuk, hogy csak úgy tudjuk az Ügyfeleink munkáját hatékonyan segíteni, ha van elegendő időnk egy-egy Ügyfél anyagának a feldolgozására, ellenőrzésére, elemzésére stb. Az Ügyfeleink és saját érdekeink védelmében szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  6700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedves Tündérek! Az elmúlt 4 év német adóbevallását, illetve családi pótlékot is Ti készítettétek el a férjem számára. Nagyon meg voltunk elégedve Veletek, és nagyon szépen köszönjük, hogy a lehetőségekhez mérten mindent megtettetek azért, hogy egy jelentős összeget visszakapjunk az adóhivataltól... Tényleg nagyon hálásak vagyunk érte. :) A profi, és segítőkész csapathoz pedig külön gratulálok! :) Jó szívvel és bátran ajánlom Őket...

Diana
2 éve

Társaságunk könnyű megközelíthetőség és jó parkolási lehetőségek mellett teljes körű számviteli és pénzügyi tevékenységet kínál az Ön részére. Gyors határidővel jogi szolgáltatással együtt segítünk cége megalapításában és azt követően a sikeres működés kialakításában. Vezető könyvelőink multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatok alapján olyan szakmai minőséggel és operatív tevékenységekkel megtámogatott szolgáltatást nyújtanak az Ön részére, amely biztosítani tudja Cégük naprakész működését a sikeres üzleti életben. Nincs szüksége külön alkalmazottra a szállítói és vevői folyószámlák kezeléséhez, bankszámlájának figyeléséhez és még az Ön energiáját sem kell ilyen tevékenységre pazarolni, mert mindezt megfelelő informatikai háttértámogatással naprakészen biztosítjuk Társasága számára, míg Ön és munkatársai koncentrálhatnak ügyfélszerzésre és az ahhoz szükséges megfelelő kiszolgálás biztosítására. Társaságunk mind ehhez rendelkezik kiváló könyvvizsgálói, adótanácsadói és jogi háttérrel és ezen szakmai tudással szintén tudjuk segíteni az Ön tevékenységét a sikeres kezdésben, vagy működésben. Megfelelő és korrekt ár mellett minőségi szolgáltatást nyújtunk az Ön számára. Ön termel, mi pedig segítünk abban, hogy ebből minél több törvényesen az Ön zsebében maradjon! Amennyiben sikeresen működő vállalkozásához a fenti szolgáltatásra szüksége van, kérem keressen bennünket a fent megadott telefonszámon, vagy emailben.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Attilával igazán jó volt az együttműködés. Gyorsan és hatékonyan dolgoztunk együtt. Bátran ajánlom másoknak is.

Zoltán
2 éve
Pástyán
Pástyán 4431 Nyíregyháza Online

Adótanácsadás, adószakértés, adótervezés Adóügyek és könyvelés egyszerűen, érthetően. Keress minket bizalommal! Ha megismerjük az igényeidet, együtt dolgozva támogatjuk is, hogy elérd a céljaidat! 20 éves Tapasztalat.

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nem rég ismertem meg Andit, viszont párját több mint 15 éve van szerencsém ismerni. Kedves, barátságos, beszédes személyiség és egyúttal egy tehetséges könyvelő Budapesten, aki maximálisan odafigyel ügyfelei igényeire. Minden kérdésre igyekszik gyors és szakszerű választ adni. A határidők betartásában is szigorúan következetes.

Judit
Judit 4433 Nyíregyháza Online

Több mint 20 éves Tapasztalat Számviteli és adózási tanácsadó szakembereink segítik működési kockázatainak csökkentését! Könyvelési és számviteli tanácsadás. Legyen naprakész a számviteli...

 • Pénzforgalmi elszámolás

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Budapest legcsinosabb és legprecízebb könyvelője.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó pénzforgalmi elszámolás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA összeszerelés: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán az ikea összeszerelés átlagos díja 4800 - 9000 Ft/óa. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 41 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: ikea összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az ikea összeszerelés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: ikea összeszerelés?

Az IKEA összeszerelés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas