Automata váltó szerviz szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 24 autószerelő közül! Korrekt automata váltó szerviz árak: 13700-25700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Pécsen környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 autószerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az automata váltó szerviz Pécsen?

13700 - 25700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

Eredetvizsgálat Budapesten a Mátyás Király és Rákóczi út sarkán. Nyitva 7:30 - 18:00. Eredetvizsgálat akár 1 óra alatt Budapesten a Mátyás Király és Rákóczi út sarkán. Okmányirodai ügyintézés. Biztosítás kötés. Hétvégén is.

 • Automata váltó szerviz

  2500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Hozzá nem értő, nemtörődöm szerelők. Beleszakítja a csavart? Neeem baj, jó az úgy. Megsérül az ékszíjtárcsa? Ssshh, senki sem látja, amíg el nem szakad az ékszíj. Még szerelik, de a GPS szerint csomót furikáznak vele. A motorcsere szerves része az is, hogy a rádió beállításait elnyomkodják. Nem működik valami? Vágjuk el és mondjuk az, hogy kicseréltük, de az új is ilyen volt. Sikerült 8 hónap alatt(!) több kárt okozni, mint hasznot. Persze a lóvét legombolják az emberről. Szánalmas. Az emberség és a szakma legalja. Hogy tudtok a szüleitek, feleségetek, gyerekeitek szemébe nézni?!

Motorolaj és szűrők cseréje egyedülálló webes termékárakon olajak, szűrők. Olajcsere verhetetlen ajánlattal! Mannol, Shell 1420-2850 Ft/L, munkadíj: 8000 Ft. Kiváló ár érték arány. Bosch Car Szerviz. A legmodernebb eszközpark. Megbízhatóság Szakértelem.

 • Automata váltó szerviz

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Kimagasló szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Időpont egyeztetés nélkül, azonnal fogadtak. Minden kérdésemre szakszerűen, érthetően válaszoltak. Ajánlom mindenkinek!

Autóalkatrészek a világ vezető márkáitól. ‪Légrugó ne keressen tovább! Vásároljon tőlünk, akár 30%-os kedvezménnyel! Kényelmes fizetési módok. A legjobb ár garantált. Különleges ajánlat. Hihetetlen kedvezmények.

 • Automata váltó szerviz

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

👍

Korszerű berendezéseink segítségével vállaljuk a fékrendszerek ellenőrzését, javítását.

 • Automata váltó szerviz

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Az autom egesz bal oldala + csomagtarto teto vegig volt melyen karcolva: a kepen is lathato modon nagyszeruen fenyeztek, a megbeszelt osszegert, egy het alatt. Koszonom!🥰

Nézze Meg Az Riasztó Javítás Az Interneten Mindenhol. Keressen Rá és Találja Meg Most. Találjon Riasztó Javítás. Szerezze Meg A ZapMeta Információit Riasztó Javítás.

 • Automata váltó szerviz

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló szakemberek, ritka emberi hozzáállás. Azonnal tudtak segíteni, nem kellett 2-3 hetet várni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő automata váltó szerviz közben Pécsen

Kérdések és válaszok