Gumiszerviz szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Gumiabroncs-Javítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj gumiabroncs-javító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 gumiabroncs-javító közül! Korrekt gumiszerviz árak: 7700-14400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Pécsen környezetében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 gumiabroncs-javító most online

Andras

Andras

Еrdekel.

adam

adam

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gumiszerviz Pécsen?

7700 - 14400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb gumiabroncs-javítók Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gumiabroncs-javítót!

Eladó kormányművet keres? Inkább javíttassa meg velünk kedvező áron, gyári minőségben!

 • Gumiszerviz

  2600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedett vagyok! Mindenki fordulhat hozzá bialommal!

Eredetvizsgálat Budapesten a Mátyás Király és Rákóczi út sarkán. Nyitva 7:30 - 18:00. Eredetvizsgálat akár 1 óra alatt Budapesten a Mátyás Király és Rákóczi út sarkán. Okmányirodai ügyintézés. Biztosítás kötés. Hétvégén is.

 • Gumiszerviz

  2500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Hozzá nem értő, nemtörődöm szerelők. Beleszakítja a csavart? Neeem baj, jó az úgy. Megsérül az ékszíjtárcsa? Ssshh, senki sem látja, amíg el nem szakad az ékszíj. Még szerelik, de a GPS szerint csomót furikáznak vele. A motorcsere szerves része az is, hogy a rádió beállításait elnyomkodják. Nem működik valami? Vágjuk el és mondjuk az, hogy kicseréltük, de az új is ilyen volt. Sikerült 8 hónap alatt(!) több kárt okozni, mint hasznot. Persze a lóvét legombolják az emberről. Szánalmas. Az emberség és a szakma legalja. Hogy tudtok a szüleitek, feleségetek, gyerekeitek szemébe nézni?!

Nézze Meg Az Tesla Autó Ára Az Interneten Mindenhol. Keressen Rá és Találja Meg Most. Találjon Több Tesla Autó Ára. A ZapMeta 6 Keresőmotor Áttekintését Kínálja.

 • Gumiszerviz

  2900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon megbízható és korrekt áron dolgozó csapat. Az Audimat tökéletesen megjavították és végig tájékoztattak az alkatrész beérkezéséről, várható költségekről, a szerelés idejéről. Meg vagyok elégedve.

Személy- és kishaszon-gépjárművek teljeskörű fékjavítása Szegeden rövid határidőn belül. Fékbetét és féktárcsa csere webes alkatrész árakkal a Kovács Autó Bosch Car szervizében. Kiváló ár érték arány. Minőség és garancia. A legmodernebb eszközpark. Bosch Car Szerviz.

 • Gumiszerviz

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Zuverlässig, professionell, auch um Mitternacht!

Szélvédő javítása, cseréje/beszerelése - keressen minket bizalomma! Ha szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése van, munkatársaink állnak rendelkezésére. Minőségi alapanyagok. Évtizedes tapasztalattal. Precíz munkavégzés. Mobil Szerviz. Szélvédő csere azonnal.

 • Gumiszerviz

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Késegesek nagyon

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj gumiabroncs-javító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy gumiabroncs-javító gumiszerviz közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gumiszerviz: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a gumiszerviz átlagára 12000 - 22500 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles értékeléseket?

Pécsen a gumiszerviz szolgáltatáshoz már 20 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gumiabroncs-javítót Pécsen?

Jelenleg 15 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GUMISZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gumiabroncs-javító?

Megéri egy Qjob-on regisztrált gumiabroncs-javítót keresned ha erre van szükséged: gumiszerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi gumiabroncs-javító segítségét?

Egy profi gumiabroncs-javító a gumiszerviz mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: gumiabroncs-javító?

Ha profi gumiabroncs-javító segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A gumiszerviz és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas