Hengerfej felújítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 11 autószerelő közül! Korrekt hengerfej felújítás árak: 8500-15900 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 autószerelő most online

Károly

Károly

Еrdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hengerfej felújítás Pécsen?

8500 - 15900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. február 15--től

A legjobb autószerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

Csomagold be a kocsidat és védd meg a karcolásoktól. Az üveggel pedig az utasokat véded. Olcsóbb, mint a teljes fényezés és akár egyedi színt, mintát is kérhetsz. Tervezés és kivitelezés. 5 év garancia. Karosszéria és üveg fólia. Taxisárgítás.

 • Hengerfej felújítás

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, szakszeru kiszolgalas. Megfelelo ar-ertek arany!

Hívjon árajánlatért, 1-2 nap alatt szállítjuk ingyen az egész országban, 1 év garanciával. Eladó kormányművet keres? Inkább javíttassa meg velünk kedvező áron, gyári minőségben! Több mint 10000 felújítás. Nemzetközileg elismert. Hatalmas raktárkészlet.

 • Hengerfej felújítás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Az autóm futóműve kopogott, ezért kértem meg ezt a szervizt, hogy keressék meg a hiba forrását és cseréljék az adott hibás alkatrészt. Telefonban azt mondták, hogy a lengéscsillapítók okozzák a rendellenes hangot (ami lehetséges), kicserélhetik-e. Mondom amennyiben ez megszünteti a kopogást, persze. Na abszolút nem szüntette meg a kopogást. Valamivel később nekiálltam magam a stabilizátor pálcák cseréinek és láss csodát nincs kopogás. Értem én, hogy mindenkinek meg kell élnie valamiből, de ezt lehetne korrekten is csinálni. No offense, de nem ajánlom őket.

KeNzO mR.
egy éve

Teljes körű garanciális és szervizszolgáltatások az Ön Mercedesére szabva! Hozza Mercedesét az Árendáshoz tavaszi átvizsgálásra és várja felkészülten a jó időt!

 • Hengerfej felújítás

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkészek korekt hozzállás.

Mihály Kiss
egy éve

A RIWAX-nál mindent megtalál, ami a külső-belső járműápoláshoz szükséges. Tekintse meg kínálatunkat és rendeljen még ma. Kedvező csomagakciók. Gyors házhoz szállítás. Szakértő ügyfélszolgálat. Profi autóápolás. Prémium minőség Svájcból. Országos házhoz szállítás.

 • Hengerfej felújítás

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt csapat, már többször voltam itt műszaki vizsgán. A vizsga 8-tól van, de korrában oda lehet menni, a sorba beállni.Szervíz,kamionszervíz,minden van, mint a búcsúban. :)

János Kiss
egy éve

Professzionális bőrfestő műhelyeinkben, 3 telephelyen összesen 900 m2-en várjuk Önöket! Részleges és teljes bőrcsere és bőrfestés Colourlock termékekkel és gyári technológiával.

 • Hengerfej felújítás

  1800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

6000.ft 4 kérek cserére vicc azért a pofatlansagnak is van határa ennyiért Pesten a tavaszi- téli csereket meg oldom és nem csak a telit

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő hengerfej felújítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok