Ózonos autóklíma tisztítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Járműklíma-Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj járműklíma-szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 járműklíma-szerelő közül! Korrekt ózonos autóklíma tisztítás árak — 1500-2900 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Pécsen környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 járműklíma-szerelő most online

Nandor

Nandor

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az ózonos autóklíma tisztítás Pécsen?

1500 - 2900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb járműklíma-szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező járműklíma-szerelőt!

Bízza ránk autója Futómű Beállítását! Megbízható munka, Professzionális berendezéssel

 • Ózonos autóklíma tisztítás

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Eredetvizsgára vittem az autómat.Akivel a telefonos egyeztetésnél beszéltem kedves volt.Az ak viszont elvégezte a vizsgát lekezelő volt. Soha többet nem szeretnék oda menni.

TryHardDo
2 éve

Suzuki Katalizátor Árak Kipufogódobok, katalizátorok, flexibilis csövek. Nem jön be a traktor hang? Rendeld meg most és pár napon belül már száguldozhatsz tovább.

 • Ózonos autóklíma tisztítás

  2400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon rendesek. Villámgyorsan és szakszerűen megcsinálták az autót. Naponta tartották velem a kapcsolatot. Mindenkinek ajánlom, a legjobbak. Golf 5

45 év szakértelme egy helyen! Tekintse meg a telephelyek és szolgáltatások listáját. Ingyen csereautó! Teljes helyszíni ügyintézés, kárfelvétel, fényezés. Csereautó. Gyári Minőség.

 • Ózonos autóklíma tisztítás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható,profi!

Az optimális futómű egyik záloga a biztonságunknak az utakon! Szolgáltatások: Gumiabroncs szervíz, Autószerviz, Online időpontfoglalás.

 • Ózonos autóklíma tisztítás

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos a garancialis kérdésekben nem partner a vállalkozás! Futómű állítás után egy masik helyen kiderült, hogy a jó értékek kerültek elállításra! Mikor hívtam őket elzarkoztak a penz visszafizetése elől, pedig hát olyan dologért fizettem amit nem is kellett volna állítanunk

Vállaljuk gépjárműinek klímacső javítását, cseréjét a helyszínen legyártva. Mozgó szerviz autónk teljesen felszerelt, minden szerszámmal és géppel rendelkezik. Profi szakemberek.

 • Ózonos autóklíma tisztítás

  2400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyors szakszerű kiszolgálás 🙂

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj járműklíma-szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy járműklíma-szerelő ózonos autóklíma tisztítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ózonos autóklíma tisztítás: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen az ózonos autóklíma tisztítás átlagára 1500 - 2900 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi véleményeket?

Pécsen az ózonos autóklíma tisztítás szolgáltatáshoz már 23 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok járműklíma-szerelőt Pécsen?

Jelenleg 18 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÓZONOS AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy járműklíma-szerelő?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált járműklíma-szerelőt hívnod ha erre van szükséged: ózonos autóklíma tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy járműklíma-szerelő segítségét?

Egy megbízható járműklíma-szerelő az ózonos autóklíma tisztítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: járműklíma-szerelő?

Ha egy megbízható járműklíma-szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Ózonos autóklíma tisztítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas