Ajtó eltüntetése gipszkartonnal Pécs szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 71 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt ajtó eltüntetése gipszkartonnal árak — 5300-9900 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 gipszkartonozó szakember most online

David

David

A környeken vagyok.

György

György

Ingyenes kiszallas.

Imre

Imre

erdekel.

Mennyibe kerül az ajtó eltüntetése gipszkartonnal Pécsen?

5300 - 9900 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Lakás-és Házfelújítás. Vállaljuk lakások felújítását, átalakítását, bővítését, festését. Teljeskörű Lakásfelújítás Épületgépészet, Villanyszerelés, Nyílászárók Cseréje, Festés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Parketta javítás; Gipszkarton vakolás; Járólap festés. Generálkivitelező

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Zsolti precíz, pontos, gyors, figyelmes, megbízható szakember. Munkáját igazi maximalistaként, nagy körültekintéssel, csodálatos minőségben végzi el. Az előttem szólók szavait csak ismételni tudnám. Mindenkinek ajánlom, aki számára fontos, hogy ingatlanát egy szimpatikus, kedves, a megbízó érdekeit sajátjaiként tiszteletben tartó, hivatását komolyan vevő alkotómesterre bízza. Köszönöm szépen, Zsolti!

tomsojerH
2 éve

Szárazépítészeti munkákat(gipszkartonszerelés)vállalnék kis csapatommal magánházaknál.Eddig csak cégeknek dolgoztunk nagy építkezéseken de szeretnék a magán szférában is gyökeret ereszteni. Amiket vállalok: gipszkartonozás tetőléccel; gipszkartonos, ablakcsere utáni javítás gipszkarton, konyha festés

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Rendkívül megbizható, alapos, kifogástalan munkát végző szakemeber. Ha nem akar idegeskedni a felújításon, akkor válassza őt. - Pontosan érkezett - Irásbeli szerződést kötöttünk

Profi gipszkarton szerelés Festés mázolás Külső hőszigetelés . Tisztasági festések . Homlokzat festés Feladatok amiket vállalok: fa szerkezezes gipszkartonozás; gipszkarton polc váz; gipszkarton szerelő fogó használata. csík makulatúra

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  5300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Precíz, ügyes és nagyon szimpatikus szakember, könnyen ment vele az egyeztetés! A szerződéstől a takarításig minden rendben volt! Köszönjük szépen! :) (12.ker.)

Otthona teljes körű felújítása: burkolás, parkettázás, ajtó-, ablak csere, gipszkartonozás. Profi csapattal vállaljuk otthona teljes körű felújítását: burkolás, vakolás, festés. Főbb szolgáltatásaink: plafon gipszkartonozás; válaszfalak, ajtóbeépítés javítás gipszkarton, javítás

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Hoffmann Jánost felkértük egy 1,5 szobás lakás teljes felújítására festés, tapétázásra. Tökéletes munkát végzett. Pontos precíz megbízható ember. Eljött hozzánk felmérte a lakás állapotát, majd ár ajánlatot kaptunk. Korrekt áron dolgozik, amint felmerül plusz költség rögtön egyeztetett velünk, hogy nekünk megfelel-e. Rita kevés a jó szakember aki igényesen dolgozik. Nagyon örülünk, hogy Őt választottuk bátran tudom ajánlani másoknak is! Keressék bátran nem fogják megbánni.

Hogyan legyen egyszerűbb és stressz mentesebb a felújítás? Keressen bizalommal és én garantálom a precíz munkát, akár a bontástól a festésig. Fő tevékenységi köröm a gipszkartonozás, legyen szó álmennyeztről, válaszfal készítésről vagy akár az irigyre méltó díszekről... Mondja el az elképzeléseit és én megvalósítom korrekt áron... Mutass Többet Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: belső vakolás gipszkartonozás olcsóbb; dekoráció, álmennyezet gipszkarton, mázolás

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Hoffmann János nagyon megbízható, korrekt ember. Két szoba festését készítette el nálam, munkáját nagyon szépen, precízen és adott időre végezte el. Kedves, csendes, udvarias személyisége miatt is örülök, hogy őt választottam. Mindig pontosan érkezett, s a munka végeztével rendet hagyott. Nagyon ügyes, becsületes szakember, ezúton is köszönöm a segítségét és mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Szobafestèst , fa ès vas màzolàst illetve gipszkarton falak ,mennyezet épitését Vinyl padló illetve laminált parketta lerakását vállalom. Mutass Többet Fő profilunk: fetés mázolás burkolás gipszkartonozás; oldalfal; válaszfal gipszkartonozás 2x1 réteg knauf fw. lakkozás

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt ajánlatot adott és szerződésben rögzített minden elvégzendő feladatot. Pontos költség becslést és elszámolást készített munka és anyagköltség oldalról egyaránt. Pontosan megjelent a megbeszélt időpontokban és a vállalt határidőre elvégezte a munkát.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember ajtó eltüntetése gipszkartonnal közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó eltüntetése gipszkartonnal: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen az ajtó eltüntetése gipszkartonnal átlagára 4900 - 9200 Ft/m. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi véleményeket?

Pécsen az ajtó eltüntetése gipszkartonnal szolgáltatáshoz már 61 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gipszkartonozó szakembert Pécsen?

Most 47 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ ELTÜNTETÉSE GIPSZKARTONNAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok gipszkartonozó szakembert?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált gipszkartonozó szakembert megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: ajtó eltüntetése gipszkartonnal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi gipszkartonozó szakember?

Egy jó gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: gipszkartonozó szakember?

Ha profi gipszkartonozó szakember segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Ajtó eltüntetése gipszkartonnal és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas