Az otthon melege kazáncsere Pécsen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnéd melegen tartani otthonodat, de már régóta gondolkozol a kazáncsere lehetőségén? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb víz-gáz és központi fűtésszerelőket! Válogass 70 szakemberünk közül és értékeld az otthon melege kazáncsere árakat, amelyek 27400-51300 Ft/db között mozognak. Pécsen és környékén garantáltan megtalálod a legmegfelelőbb szakembert, aki szívesen elkészíti a díjmentes árajánlatot számodra! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan kezdj neki, mi segítünk! Oszd meg velünk a feladatot és mi azonnal felkeressük a legjobb szakembereket, akiknek profilját, visszajelzéseit és további információit is megtekintheted. Ne habozz, hirdesd meg a feladatot most és élvezd a meleg otthon nyújtotta kényelmet!

11 fűtésszerelő szakember most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

45400 - 85200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fűtésszerelő szakemberek Pécsen!

Azonnali kiszállással, korrekt áron. Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés.

  • Az otthon melege kazáncsere

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mindenben segítőkészek,udvariasak rugalmasak.

Alajos
2 éve

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás. Nincs extra óradíj. Rejtett költségek nélkül. Profi eszközök. Korrekt ár. Garantált eredmény.

  • Az otthon melege kazáncsere

    6200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Minden van!

Ágoston
2 éve

Megtervezzük a vezetékeket, segítünk az engedélyeztetésben és a földmunkában egyaránt! Tervezés, bekötés, és tereprendezés profin. Gyorsan és precízen vezetjük be a csatornáját!

  • Az otthon melege kazáncsere

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Komoly, megbízható kereskedő!:-D

Izidor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi víz-gáz és központi fűtésszerelőktől?

Kérj fűtésszerelő szakember szolgáltatást percek alatt! Ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai ingyen és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy fűtésszerelő szakember, az otthon melege kazáncsere közben Pécsen