Balkon tervezés Pécs területén!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 75 építészmérnök közül, 700-1400 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Pécsen bérelj fel a legjobb szakembereket a balkon tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Pécsen közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

11 építészmérnök most online

Nandor

Nandor

A környeken vagyok.

Lajos

Lajos

Ingyenes kiszallas.

Peter

Peter

erdekel.

Mennyibe kerül a balkon tervezés Pécsen?

700 - 1400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Épületek teljeskörű kültéri felújításának megtervezése minőségi kivitelezésben. Tapasztalt szakemberek

 • Balkon tervezés

  11400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Mindennel elégedett voltam!

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak.

 • Balkon tervezés

  7100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt munka, gyors ügyintézés.

Több mint 400 családi ház tervezésének tapasztalatával rendelkezünk! Ön megálmodja, mi...

 • Balkon tervezés

  9700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Az Üzletvezető helyettes Úr nagyon segítőkész, az ügyfél igénye és pénztárcája szerint ajánlja a termékeket. Toszkán tölgy színben vásároltam laminált padlót, mely árban, minőségben és lerakásban is a legjobb választás volt. Mindenkinek ajánlom!!

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Tervezés. Költségvetés készítés. Generálkivitelezés. Több éves tapasztalat.

 • Balkon tervezés

  8900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedvelem ezt a szervízt. Megbízható és mindent megtesznek az ügyfél érdekében, mindezt korrekt árakon.

Házfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Mindig időben. Tiszta munka. Tervkészítés.

 • Balkon tervezés

  10800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

A Jóisten óvjon meg mindenkit ettől a dilletáns, amatőr lehúzós bandától. Ha lehtne minusszal csillagozni -5-töt adnék.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök balkon tervezés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Balkon tervezés: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a balkon tervezés átlagára 400 - 800 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján választhatunk Pécsen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Pécsen?

Ebben a pillanatban 42 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BALKON TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: balkon tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó építészmérnök?

Egy megbízható építészmérnök pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: balkon tervezés?

A balkon tervezés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy építészmérnökt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas