Csöpögő csap javítása Pécsen gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Csöpögő csap javítása? Ne késlekedj tovább! Válassz a Qjob 71 vízvezeték szerelője közül, az árak 4400-8300 Ft/db között mozognak. Valós árajánlatok és vélemények alapján választhatsz a legjobb szakemberek közül. Pécsen bérelj fel szakembereinket, hogy gyorsan és hatékonyan megoldják a problémádat! Az árak függnek a javítás bonyolultságától és az alkatrészek árától. De ne aggódj, mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Ráadásul mindez DÍJMENTESEN! Ne hagyd, hogy a csöpögő csap további kárt okozzon, válaszd a Qjob-ot és bízd ránk a javítást!

10 szakember, aki végzi a csöpögő csap javítását most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csöpögő csapok javítását Pécsen!

Duguláselhárítás Magasnyomású Womás Technológiával Budapest Összes Kerülete és Pest Megye. Duguláselhárítás Budapesten és Vonzáskörzetében 0-24 a Hét Minden Napján Hívjon Minket. Gyors Problémafeltárás. Azonnali Megoldás. Villám-kiszállás.

  • Csöpögő csap javítása

    4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Minden van

Barnabás
3 éve

Mosógépek és mosogatógépek bekötése szifonba. Bojler cseréje, bekötése. Szervizszolgálat több mint 20 éves tapasztalattal várja hívását. Kedvező árak. Utalási lehetőség. Nyugdíjas kedvezmény. Precíz munkavégzés.

  • Csöpögő csap javítása

    4500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Amit kértem mindent kaptam.

István
3 éve

Telekhatáron Belüi Közmű rákötés Főlmunkával Terv készítés engedély Ügyintézés

  • Csöpögő csap javítása

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Fűtőbetétet vásároltam vízmelegítőhöz ami két nap alatt teljesen szétégett. Amikor visszavittem az eladó azt mondta, hogy kizárt ez a fajta meghibásodás, de felírja a számomat és a bevizsgálás után visszajelez,hogy mi történt a betéttel. na ezt azóta is várom.

Benedek
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj szakembert most, hogy megjavítsuk csöpögő csapodat! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai INGYEN, kötelezettségmentesen! Kattints ide, hogy megrendeld most!

Egy szakember, aki végzi a csöpögő csap javítását, csöpögő csap javítása közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor javasolt cserélni a csöpögő csap szelepet?

A csapvízszolgáltatók 5-8 évenként javasolják a csöpögő csap szelepének cseréjét annak érdekében, hogy elkerüljük az esetleges vízszivárgásokat és meghibásodásokat. Általában a szelepek ára 500-2000 forint között mozog, azonban a munkadíj és az anyagköltségek változhatnak az adott régióban és a szerelő választásában. Az időben történő cseréje segít fenntartani a csap vízzáró képességét, valamint hosszú távon pénzt takarít meg az energiaszámlákon és a vízfogyasztáson.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért csöpög a csapom?

Valószínűleg a csap szilikon gyűrűje töredezett vagy károsodott. Az ilyen hibák javításához általában csere szükséges, ami általában 1000-2000 forintba kerül. Ajánlatos egy tapasztalt vízvezeték szerelőt hívni a probléma megoldására.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért nem működik a csöpögő csap hőmérséklet-beállítója?

A csöpögő csap hőmérséklet-beállítójának nem működésének oka lehet a sérült patron, amely cserét igényelhet. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a cégünket forgalmazó szervizzel, ahol a szervizelés költsége 5000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor kell foglalkozni a csöpögő csappal?

A csöpögő csap kijavítására akkor van szükség, ha az folyamatosan csöpög és nem tudja a víznyomást tartani. Ebben az esetben javasolt meghívni egy szakembert, aki kicseréli a tömítést vagy a csapot, amennyiben szükséges. Az árak változóak lehetnek a javítás módjától és a csap típusától függően, de általában 5-20 ezer forint között szoktak mozogni.

Olvas