Minőségi fa járóka összeszerelés Pécsen. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fa járókaösszeszerelő szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabb szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Pécset és környékét lefedő legjobb fa járóka összeszerelő szolgáltatás! Rendelkezésre áll 63 szakemberünk, akik profi módon szerelik össze a járókákat. Ha nem tudod, hogyan keress szakembert a Qjob-on, mond el nekünk a felmerülő gondot és szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN! Válassz minket még ma és élvezd a minőségi szolgáltatásunkat! Vegyél fel velünk kapcsolatot most!

8 fa járókaösszeszerelő most online

Geza

Geza

Érdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Krisztian

Krisztian

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a fa járóka összeszerelés Pécsen?

1200 - 2300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fa járókaösszeszerelőok Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fa járókaösszeszerelőt!

Megbízhatóság, pontosság, tapasztalat jó áron! Miért várna heteket? Hívjon most! Ikea; Jysk; XXXLutz; stb. bútorok teljes körű összeszerelése, rövid határidővel!

 • Fa járóka összeszerelés

  2200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Szuper csapat! Előttük nincs lehetetlen! Mások feladták, hogy elszállítsanak egy hatalmas koloniál szekrényt, de ez a profi csapat megoldotta ezt sérülés nélkül. Köszönöm a szakszerű munkát!

Bútor beépítés és asztalos munkák 50%-os otthonfeljújítási támogatással

 • Fa járóka összeszerelés

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon pontos és lelkiismeretes! Nem ad ki rossz munkát a kezéből, inkább több időt szán rá. Segítőkész és nagyon precíz. Nem fogad el pénzt előre, inkább elmegy a hozzá nem értőkkel (mint én 😉), akik nem tudják, hogy mit kell venni a szakboltba. Csak ajánlani tudom.

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • Fa járóka összeszerelés

  2400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kedvező ár, megbízhatóság.

Bútor Javítás Budapest. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről

 • Fa járóka összeszerelés

  2300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kedvesek, gyorsak.

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése rövid határidővel Budapesten. Ne vesződjön a bútor összeszerelésével, bízza inkább ezermesterre. Keressen bennünket!

 • Fa járóka összeszerelés

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Meseszép ajtókat kaptunk. Nagyon köszönjük! Jó szívvel ajánlom.. Korrekt, precíz, tökéletes munka.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fa járókaösszeszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos fa járóka összeszerelés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fa járóka összeszerelés: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a fa járóka összeszerelés átlagára 1500 - 2900 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható értékeléseket?

Pécsen a fa járóka összeszerelés szolgáltatáshoz már 52 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Pécsen?

Most 40 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FA JÁRÓKA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: fa járóka összeszerelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos a fa járóka összeszerelés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas