Félnyeregtető készítés Pécsen a te elképzeléseid szerint!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 54 tetőfedő közül! Korrekt félnyeregtető készítés árak: 1400-2600 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Pécsen közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 tetőfedő most online

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

adam

adam

Ingyenes kiszállás.

Peter

Peter

Érdekel.

Mennyibe kerül a félnyeregtető készítés Pécsen?

1400 - 2600 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Tetőfedőink évtizedes tapasztalattal vállalják tetők javítását, felújítását vagy cseréjét. Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal. Gyors és megbízható. Minőségi garancia. Azonnali munkakezdés.

 • Félnyeregtető készítés

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Fast jobCorrect price

Határidő tervezés, felelősségbiztosítás, szövetségi tagság. Előnyök az Adorján Renovától. Megrendelőnk 95%-ka egyetért abban, hogy az Adorján Renova kiváló kivitelező. Fix csomag árak. 3MForint Állami támogatás. Programok. Lakástakarék használható.

 • Félnyeregtető készítés

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Korábban volt gond a kiszolgálás minőségével, de mostanában nem tapasztaltam.

Tetőfedés, Bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett kivitelezés. Készséggel állunk rendelkezésedre legyen szó tetőfedésről vagy bádogos munkáról. Szolgáltatások: Időt Álló Bádogos Munka, Időt Álló Tetőjavítás, Időt Álló Tetőfedés.

 • Félnyeregtető készítés

  8000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Relația de colaborare foarte bună. Singurul impediment a fost la ieșirea din curte, poarta se deschide după foarte multă insistență la soneria plasată în exterior.

Tapasztalt tetőfedő szakember. Pontos, Precíz és Gyors munkavégzéssel. Prémium alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezések és javítások. Hívjon!

 • Félnyeregtető készítés

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Drága.

Palatető felújítás cserepeslemezzel az ország egész területén ingyenes állapotfelméréssel. Tetőfedés, Tetőjavítás, Régi Tető felújítása Azonnali kiszállással az egész Országban. Akár Hétvégén is. SOS Munkakezdés. Országszerte.

 • Félnyeregtető készítés

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, profi kiszolgálás!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő félnyeregtető készítés közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Félnyeregtető készítés: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a félnyeregtető készítés átlagára 1400 - 2600 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi értékeléseket?

Pécsen a félnyeregtető készítés szolgáltatáshoz már 52 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 40 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÉLNYEREGTETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt keresned ha a következőre van szükséged: félnyeregtető készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a félnyeregtető készítés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas