Fordított ozmózis víztisztító beszerelése Pécsen a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsd meg otthonod vizét fordított ozmózissal! Válaszd ki a legjobb szakembert a Qjob-on! Korrekt árak 11800-22200 Ft/db-tól függően. Találd meg a legjobb szakembereket Pécsen és környékén! Nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Oszd meg velünk a feladatot és a szakemberek azonnal felkeresnek ajánlataikkal! Összehasonlíthatod a profilokat, olvashatod a visszajelzéseket és kérhetsz további információkat is! Ne habozz, tisztítsd meg a vizet otthonodban! Válaszd a Qjob-ot és találd meg a legjobb szakembereket! Mutasd meg, hogy mennyire fontos a tiszta víz a családodnak!

11 szakember most online

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

15000 - 28200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Pécsen!

30 Nap Garanciával, Professzionális Eszközökkel. Hívjon Most, Azonnal Indulunk!

  • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

    6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Tivadar
2 éve

Számlával és garanciával vállalunk duguláselhárítást, tisztítást. Duguláselhárítás, lefolyó tisztítás Budapest egész területén.

  • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

    4900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Szieszta PB palackos kályhát vittem a cegvezetohoz 1 hét után atvettem, nyilván kipróbálás nélkül. 15 e ftert. Otthon kiprobalva nem működik. Telefonomra azt mondja a cég égető, gyufa al próbáljam a piezo helyett. 1 alkalommal sikerült begyujtani, apró gyujtolanggal, 2 percig égett tele palack ellenére. Azóta lehetetlen üzemeltetni. Dilettáns, lehuzos cég. Felejtős!!!

Fülöp
3 éve

Teljeskörű vízvezeték szerelés és hibaelhárítás. Hívjon Ma! Fix árak. Minőségi anyagok. 100% Garancia. Precíz munka. Szolgáltatások: Vízvezeték Szerelés, Lefolyócsövek Cseréje, Csaptelepek cseréjét.

  • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

    4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves és vevő centrikus csak ne próbálják a céget telefonon hívni. Az eladó hölgy elöadta hogy a telefon szám nem információ adás céljából van hanem faxként szolgál. Idézem az eladó hölgyet,, ha valaki valamit akár akkor jöjjön be személyesen,,. Ezt hívom én vevő centrikus boltnak, mindenki messziről kerülje el.

Balázs
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, fordított ozmózis víztisztító beszerelése közben Pécsen