Fürdőszobai csaptelep szerelése Pécsen a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Fürdőszobai csaptelep szerelés Pécsen: Válassz 68 vízszerelő közül és élvezd a korrekt árakat - 3100-5900 Ft/db. Találd meg a legjobb szakembereket a Qjob-on és oldd meg a feladatot azonnal! Mielőtt döntenél, nézd át a szakemberek profilját, visszajelzéseit és kérj további információkat! Az árajánlatokat pedig DÍJMENTESEN kapod meg! A szerelés ára függ a csaptelep típusától és a munka nehézségétől. Csak válaszd ki a megfelelő szakembert és élvezd a minőségi munkát!

10 szakember, aki végzi a fürdőszobai csaptelep szerelését, vízvezeték-szerelő most online

János

János

A környeken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Pál

Pál

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőszobai csaptelep szerelését, vízvezeték-szerelők Pécsen!

Csőtörés elhárítás, vízszerelési munkák korszerű eszközökkel éjjel-nappal.

  • Fürdőszobai csaptelep szerelése

    2900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Olcsó nagy választék

Ágoston
3 éve

30 Nap Garanciával, Professzionális Eszközökkel. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Pontos...

  • Fürdőszobai csaptelep szerelése

    2900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Egy perces mumunkaert fizettem 30000 Ft közölte velem ha számlát is kérek akkor drágább semmit nem cserelt

Nándor
3 éve

Minőségi szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján! Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Vízszerelő SOS. Csapcsere.

  • Fürdőszobai csaptelep szerelése

    3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Bő választék, jó bolt!

Tamás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj tapasztalt szakembert fürdőszobai csaptelep szerelésére és vízvezeték-szerelésre! Percek alatt kapni fogsz helyi, megbízható szakemberek árajánlatait, INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a fürdőszobai csaptelep szerelését, vízvezeték-szerelő, fürdőszobai csaptelep szerelése közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol található a csaptelep tömítése a fürdőszobában?

A csaptelep tömítése általában a csaptelep belső részén található, amelyhez hozzá kell férni a szétszereléshez. A javításhoz javasoljuk a Grohe vagy a Hansgrohe gyártók minőségi tömítéseit, amelyek ára általában 1500 és 3000 forint között van. Ajánlott egy szakember segítségét kérni, ha nem vagy biztos a szétszerelésben.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőszobai csaptelepen alacsony a hideg víznyomás?

Ha a fürdőszobai csaptelepen alacsony a hideg víznyomás, akkor javasolt ellenőrizni a csaptelepet, illetve a csaptelep tömítéseit. Az esetleges sérülések vagy lerakódások ugyanis akadályozhatják a víz áramlását. Ha ezek az okok nem állnak fenn, akkor a csaptelep cseréjét javasoljuk. Hazai árak tekintetében általában 5-15 ezer forint között jön ki egy új csaptelep.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért csöpög a fürdőszobai csaptelep a mosdókagylóból?

Valószínűleg a csaptelep tömítése hiányzik vagy sérült. Javasoljuk, hogy cserélje ki a csaptelep tömítését vagy a teljes csapot. A hasonló problémákat megoldhatja a Grohe Eurosmart Cosmopolitan csaptelep cseréjével 25.000-30.000 forintért, vagy a Hansgrohe Logis csaptelep cseréjével, ami általában 20.000-25.000 forintba kerül. Ne hagyja figyelmen kívül ezt a problémát, mert hosszú távon több kárt okozhat, és jelentősen megnövelheti a vízdíját.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőszobai csaptelepen alacsony a víznyomás?

Ha fürdőszobai csaptelepen alacsony a víznyomás, akkor az jelentheti, hogy a csaptelep- vagy a vízvezetékrendszerben probléma van. Ha egyedülálló esetekben a csapot eltömődés okozza, akkor javasoljuk, hogy ellenőrizze a szűrőket és az áramláskorlátozókat. Ha azonban a probléma az általános víznyomáscsökkentéssel van kapcsolatban, akkor a telektulajdonosoknak konzultálniuk kell a központi vízellátó céggel vagy a szakemberekkel, hogy megoldják ezt a problémát. Az árak változhatnak az adott szakember vagy szolgáltató által nyújtott szolgáltatásoktól függően.

Olvas