Gázkazán szerelés Pécs területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Gázkazán szerelés? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on a legjobb szakemberek várnak rád! Válogass az 76 gázszerelő közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel várnak rád! Az árak 11400-21500 Ft/db között mozognak, de az árak változhatnak az elvégzendő munka összetettsége alapján. Pécsen bérelj fel a legjobb szakembereket a gázkazán szerelésre! Miután megosztottad velünk a feladatot, a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! És mindezt DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot most!

11 fűtésszerelő szakember most online

Alajos

Alajos

Ma is elvallalom.

Szilveszter

Szilveszter

A környeken vagyok.

Máté

Máté

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Pécsen?

10900 - 20400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fűtésszerelő szakemberek Pécsen!

Víz-fűtésszerelés, duguláselhárítás, Padlófűtés tisztítás Bp és környéke. Sokéves tapasztalat. Minőségi munka. Szolgáltatások: Dugulás elhárítás, fűtés-gépi tisztítás, csőrepedés javítás.

  • Gázkazán szerelés

    2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kedves eladók, kedvező árak.

György
2 éve

Víz, fűtés, gáz szakszerű szerelése Budapesten gyors kiszállással, garanciát vállalva.

  • Gázkazán szerelés

    4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Szuper

Zsolt
2 éve

Teljeskörű vízvezeték szerelés és hibaelhárítás. Hívjon Ma! Fix árak. Minőségi anyagok. 100% Garancia. Precíz munka. Szolgáltatások: Vízvezeték Szerelés, Lefolyócsövek Cseréje, Csaptelepek cseréjét.

  • Gázkazán szerelés

    4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves és vevő centrikus csak ne próbálják a céget telefonon hívni. Az eladó hölgy elöadta hogy a telefon szám nem információ adás céljából van hanem faxként szolgál. Idézem az eladó hölgyet,, ha valaki valamit akár akkor jöjjön be személyesen,,. Ezt hívom én vevő centrikus boltnak, mindenki messziről kerülje el.

Balázs
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Kérj fűtésszerelő szakember szolgáltatást percek alatt! Ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai ingyen és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy fűtésszerelő szakember, gázkazán szerelés közben Pécsen