Teljes körű gépi földmunka Pécsen. Az Ön igényeire szabva!

Kertépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 63 kertépítő közül! Korrekt gépi földmunka árak: 5200-9800 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

9 kertépítő most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a gépi földmunka Pécsen?

5200 - 9800 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kertépítők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

Modern gépparkunkkal és tapasztalt gépkezelőnkkel, gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Az...

 • Gépi földmunka

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Partnercég

Kertépítés, kerttervezés Budapesten és környékén. Teljes körű kivitelezés. 26 év tapasztalat. Kerttervezés 3D-ben. Profizmus. Kertépítés felsőfokon.

 • Gépi földmunka

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Mindig gyors korrekt kiszolgálás.

Szezonális kedvezmény. Mi nem operálunk óradíjjal, a föld ismerete nélkül. Ez szakmaitlan. Sokkal többet kihozhatsz a megfelelő gépi földmunkából, mint azt eddig gondoltad.

 • Gépi földmunka

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sok szép növény van és kedvesek az ottani dolgozók.

Lakossági magánszemélyeknek, vállalkozásoknak kivitelezünk. alapásás árokásás , modern gép. Az árokásástól a tereprendezés és az építkezés igényein át – a sitt szállításig.

 • Gépi földmunka

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

0-20-as Mart aszfaltért mentem, előre egyeztettem telefonon. A helyszínen valami maradék fogadott, tele öklömnyi darabokkal. De még rongyot, és beton darabok is voltak benne. Ezzel nincs baj, de az a lekezelő modor, a hogy az idős tulajdonos kioktatott: hogy már pedig az egy osztályozott anyag, az nem éppen ügyfél barát hozzá állás. Azért értékelendő, hogy a többiek kedvesek, és segítőkészek voltak. Legalább ők elnézést kértek, hogy 30 km autóztam potyára, és elmondták, hogy sajnos elfogyott a korrekt anyag.

Teljeskörű aszfaltozás mosolygaraciával az egész ország területén. A Nyugati és Keleti Pályaudvart is mi készítettük el.

 • Gépi földmunka

  1800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható és felelőségteljes csapat

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kertépítő gépi földmunka közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gépi földmunka: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a gépi földmunka átlagos ára 4300 - 8100 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertépítők - hogyan választhatunk Pécsen?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kertépítőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 42 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GÉPI FÖLDMUNKA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk kertépítőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható kertépítőt keresned akkor, ha erre van szükséged: gépi földmunka.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó kertépítő?

Egy jó kertépítő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: kertépítő?

Ha profi kertépítő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A gépi földmunka és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas